<p><strong>
Ceai Hipp ecologic de fenicul</strong></p> <p>
Hipp Ceai Organic de fenicul este un Ceai usor si linistitor.
A se consuma de preferinta inainte de: vezi ambalaj.</p>.
Intotdeauna tineti dumneavoastra biberonul, astfel incat sa-i permiteti sa bea rapid.
Asigurati igiena dentara o data cu aparitia primului dinte.</p> <p><strong>
Ingrediente:</strong>
Fenicul.
Fara gluten.</p> <p>*din productie ecologica (DE-ÖKO-001) (Agricultura UE/ non-UE).</p> <p><strong>
Caracteristici:</strong></p> <ul> <li>
Fara zaharuri.</li> <li>
Fara adaos de produse derivate din lapte.</li> <li>
Fara adaos de arome.</li> <li>
Fara conservanti.</li> <li>
Fara adaos de coloranti - pliculete sigilate pentru a pastra aroma.</li> <li>
Fara agrafa metalica - fara organisme modificate genetic (conform Regulamentului UE privind Agricultura Ecologica).</li> </ul> <p><strong>
Declaratie nutritionala/ 100 g:</strong></p> <ul> <li>
Valoare energetica kJ/kcal 5/1.</li> <li>
Grasimi < 1 g - din care acizi grasi saturati < 1 g.</li> <li>
Glucide < 1 g - din care zaharuri 0,5 g.</li> <li>
Sare < 0,05 g.</li> <li>
Proteine < 1 g.</li> </ul> <p>
A se pastra la loc uscat,la temperatura camerei.
Din acest motiv, nu folositi biberonul ca metoda de linistire sau de adormire a copilului.
Acest Ceai contine carbohidrati, in mod natural, astfel contactul frecvent sau prelungit al tetinei cu dintii copilului, poate cauza degradarea danturii (carii).
Hipp Ceai Organic de fenicul se poate consuma atat cald, cat si rece.
In functie de varsta copilului, ii puteti oferi 1-2 portii pe zi.
Nu indulciti suplimentar.
Preparati Ceai proaspat de fiecare data. 37°C.
Lasati ceaiul la racit pana la temperatura de baut, aprox. 5-8 minute.
Preparare: Turnati aproximativ 200 ml de apa fiarta peste un plic de Ceai si lasati la infuzat pentru aprox.
Contine fenicul de calitate ecologica superioara, testat riguros pentru depistarea substantelor daunatoare. <p><strong>
Ceai Hipp ecologic de fenicul</strong></p> <p>
Hipp Ceai Organic de fenicul este un Ceai usor si linistitor