Ceai Lapacho eco-bio, 50g - Aromandise Originar din America de Sud, Lapacho este o băutură consumată în toată regiunea care se învecinează cu Amazonul de secole pentru numeroasele sale virtuți! Arborele sacru al incașilor, a fost poreclit Tajibo („cel care ucide relele”).
Ceai Lapacho eco-bio, 50g - Aromandise Alege acum Ceai Lapacho eco-bio, 50g - Aromandise si bucura-te de beneficii!.
Origine: Argentina.
Produs certificat ecologic A se pastra in loc uscat si racoros.
Se mai lasa apoi la infuzat inca 15 minute.
Decoct: se fierb 8 g de Ceai in 750ml apa timp de 5 minute. 2g) de Ceai in 200ml de apa fierbinte (95 grade), si se lasa la infuzat 20 minute.
Se pun 2 lingurite (aprox.
Mod de preparare: Infuzie clasica in apa fierbinte.
Ingrediente: alburn de Tabebuia impetiginosa din agricultura ecologica.
Frunzele sunt stabilizate cu abur, apoi uscate si maruntite.
Recoltat din culturi salbatice.
Este alburnul copacului pe care îl infuzăm, care ne oferă un Ceai de plante aurii cu o aromă aparte.
Ceai Lapacho eco-bio, 50g - Aromandise Originar din America de Sud, Lapacho este o băutură consumată în toată regiunea care se învecinează cu Amazonul de secole pentru numeroasele sale virtuți! Arborele sacru al incașilor, a fost poreclit Tajibo („cel care ucide relele”)