Contribuie la întarirea organismului si sustine sistemul imunitar Daca medicii Antichitatii au încadrat macesul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialistii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanica.
Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale..
Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti.
Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.
Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului.
Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi.
Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Prezentare: 20 plicuri a 2 grame Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Întrebuintare: Se beau 2 – 3 cani cu Ceai pe zi.
Preparare: Infuzie din 1 plic la 200 ml apã clocotitã, se acopera, se lasa 10 minute.
Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc.
Alte întrebuintari: Prevenirea racelii si gripei; oboseala; convalescenta; tulburari de circulatie periferica; litiaza renala; sechele de hepatita. Întrebuintari principale: Avitaminoza, inapetenta, sursa de vitamina C.
Efect: Tonic-vitaminizant, vasoprotector, hepatoprotector, diuretic, antioxidant.
Ingrediente: fructe de maces (Cynosbati fructus). si care, chiar la o lunga întrebuintare, nu produce iritare rinichilor.
Astazi, avem oricând la îndemâna un Ceai care înlesneste digestia, potoleste setea si produce diureza.
Iar la noi, bogatia în vitamine a fructelor sale a primit recunoasterea lumii medicale stiintifice la începutul secolului XX.
Contribuie la întarirea organismului si sustine sistemul imunitar Daca medicii Antichitatii au încadrat macesul în tezaurul lor medical, tocmai în 1885 specialistii i-au acordat locul meritat în Farmacopeea Britanica