Cumpara de la planteea.ro

Ceai negru ceylon Tea Book vol2 carte 100g - BASILUR - BASILUR TEA


Ceai negru ceylon Tea Book vol2 carte 100g - BASILUR
53.1 Lei

Disponibil

(03-06-2024)
Cumpara de la planteea.ro

Produs vandut de planteea.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ceai negru ceylon basilur tea de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ceai negru ceylon basilur tea

Ceai negru ceylon Tea Book Volume II Gold carte metalica grame BASILUR Tea Descoperiti aromele festive ale Craciunului in aceasta carte de Ceai incantatoare prezentata de Basilur Cu papaya naturala galbenele floarea soarelui sofranelul aceasta este o combinatie care va va lumina spiritele festive pe tot parcursul anului Un timp pentru a va aduna in jurul unui foc confortabil un timp pentru a rememora vechile traditii si un timp pentru a deschide usile catre noi orizonturi cu o ceasca calda din acest Ceai umpluta cu bunatatea celor mai fine gusturi ale Ceylonului Adauga un gust de paradis festivitatilor tale cu aceasta combinatie glorioasa de ceaiul pur cu frunze din spate de ceylon de la BASILUR si aromele rafinate ale Craciunului In serile de iarna friguroase savureaza o ceasca de Ceai cald si relaxeazate Aceasta bautura inmanuncheaza aromele sezonului intrun amestec ispititor de Ceai negru pur de ceylon Ceaiul negru este unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume Acesta este obtinut din frunzele arbustului de Ceai Camellia sinesis din acelasi arbust fiind obtinute si alte ceaiuri precum ceaiul verde alb Oonlong Caracteristica principala a ceaiului negru este aceea ca el este cel mai oxidat dintre aceste ceaiuri si cu cea mai puternica aroma De la culoarea sa inchisa in realitate rosu inchis ii provine si numele de Ceai negru Intro cana de Ceai negru gasim numai jumatate din cantitatea de cafeina pe care o gasim intr o cana de cafea Ceylon este incontestabil unul dintre cele mai faimoase ceaiuri din lumeCeaiul nostru este autentic ceylon pur fara a fi amestecat cu ceaiuri inferioare Este un sortiment deosebit produs in serie limitata  Are o aroma vioaie care evoca un gust subtil de citrice Ceaiul negru Ceylon provine din Sri Lanka cunoscuta sub numele ceylon pana in anul si este unul dintre cele mai renumite ceaiuri din lume ceylon sau Sri Lanka este renumita pentru ceaiurile sale de inalta calitate fiind cel deal treilea producator mondial de ceaiuri Ceaiul negru este un tip de Ceai care este mai oxidat decat ceaiurile oolong verzi si albe Ceaiul negru are in general o aroma mai puternica decat alte ceaiuriCeaiul negru isi pastreaza aroma mai multi ani Din acest motiv a fost mult timp un articol comercial iar pachetele comprimate de Ceai negru au servit chiar ca o forma de plata in Mongolia Tibet si SiberiaFrunzele de Ceai sunt oxidate sub temperatura si umiditate controlate Acest procedeu se mai numeste fermentatie care este un nume gresit deoarece nu are loc nicio fermentare reala Deoarece oxidarea incepe chiar in faza de rulare timpul dintre aceste etape este de asemenea un factor crucial in calitatea ceaiului Oxidarea are un efect important asupra gustului produsului final dar cantitatea de oxidare nu este o indicatie a calitatii Producatorii de Ceai corespund nivelurilor de oxidare cu ceaiurile pe care le produc pentru a da caracteristicile finale doriteApoi frunzele sunt uscate pentru a stopa procesul de oxidare Basilur este o expresie a artei de a bea Ceai Fiecare gama de BASILUR descrie propria poveste legata de bogata mostenire din Sri Lanka Fiecare produs este o experienta unica de baut de Ceai care ii transporta pe cei mai exigenti bautori de Ceai in alt timp si locCeaiul BASILUR te poarta prin aceasta lunga calatorie a ceaiului cu amestecuri si ambalaje inovatoare pastrand intacte traditiile vechi de de ani.
Ceai negru ceylon Tea Book Volume II Gold carte metalica grame BASILUR Tea Descoperiti aromele festive ale Craciunului in aceasta carte de Ceai incantatoare prezentata de Basilur Cu papaya naturala galbenele floarea soarelui sofranelul aceasta este o combinatie care va va lumina spiritele festive pe tot parcursul anului Un timp pentru a va aduna in jurul unui foc confortabil un timp pentru a rememora vechile traditii si un timp pentru a deschide usile catre noi orizonturi cu o ceasca calda din acest Ceai umpluta cu bunatatea celor mai fine gusturi ale Ceylonului Adauga un gust de paradis festivitatilor tale cu aceasta combinatie glorioasa de ceaiul pur cu frunze din spate de ceylon de la BASILUR si aromele rafinate ale Craciunului In serile de iarna friguroase savureaza o ceasca de Ceai cald si relaxeazate Aceasta bautura inmanuncheaza aromele sezonului intrun amestec ispititor de Ceai negru pur de ceylon Ceaiul negru este unul dintre cele mai populare ceaiuri din lume Acesta este obtinut din frunzele arbustului de Ceai Camellia sinesis din acelasi arbust fiind obtinute si alte ceaiuri precum ceaiul verde alb Oonlong Caracteristica principala a ceaiului negru este aceea ca el este cel mai oxidat dintre aceste ceaiuri si cu cea mai puternica aroma De la culoarea sa inchisa in realitate rosu inchis ii provine si numele de Ceai negru Intro cana de Ceai negru gasim numai jumatate din cantitatea de cafeina pe care o gasim intr o cana de cafea Ceylon este incontestabil unul dintre cele mai faimoase ceaiuri din lumeCeaiul nostru este autentic ceylon pur fara a fi amestecat cu ceaiuri inferioare Este un sortiment deosebit produs in serie limitata  Are o aroma vioaie care evoca un gust subtil de citrice Ceaiul negru Ceylon provine din Sri Lanka cunoscuta sub numele ceylon pana in anul si este unul dintre cele mai renumite ceaiuri din lume ceylon sau Sri Lanka este renumita pentru ceaiurile sale de inalta calitate fiind cel deal treilea producator mondial de ceaiuri Ceaiul negru este un tip de Ceai care este mai oxidat decat ceaiurile oolong verzi si albe Ceaiul negru are in general o aroma mai puternica decat alte ceaiuriCeaiul negru isi pastreaza aroma mai multi ani Din acest motiv a fost mult timp un articol comercial iar pachetele comprimate de Ceai negru au servit chiar ca o forma de plata in Mongolia Tibet si SiberiaFrunzele de Ceai sunt oxidate sub temperatura si umiditate controlate Acest procedeu se mai numeste fermentatie care este un nume gresit deoarece nu are loc nicio fermentare reala Deoarece oxidarea incepe chiar in faza de rulare timpul dintre aceste etape este de asemenea un factor crucial in calitatea ceaiului Oxidarea are un efect important asupra gustului produsului final dar cantitatea de oxidare nu este o indicatie a calitatii Producatorii de Ceai corespund nivelurilor de oxidare cu ceaiurile pe care le produc pentru a da caracteristicile finale doriteApoi frunzele sunt uscate pentru a stopa procesul de oxidare Basilur este o expresie a artei de a bea Ceai Fiecare gama de BASILUR descrie propria poveste legata de bogata mostenire din Sri Lanka Fiecare produs este o experienta unica de baut de Ceai care ii transporta pe cei mai exigenti bautori de Ceai in alt timp si locCeaiul BASILUR te poarta prin aceasta lunga calatorie a ceaiului cu amestecuri si ambalaje inovatoare pastrand intacte traditiile vechi de de ani


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse