Beneficii Ceai negru, Masala Chai, Basilur:Ceai negru de Ceylon: Antioxidant puternic, sustine sanatatea cardiovasculara, ofera energie naturala
Cardamom: Stimuleaza digestia, are proprietati antimicrobiene
Cuisoare: Antiinflamator natural, efect analgezic
Scortisoara: Controleaza nivelul de zahar, are proprietati antiinflamatorii
Ghimbir: Antiemetizant, antiinflamator
Nucsoara: Promoveaza somnul sanatos, antioxidant natural
Piper: Antiinflamator, imbunatateste absorbtia nutrientilor
Produce o infuzie distincta, cu o aroma intensa, condimentata si cu gust de condimente incalzite
Pe acest fundal, iese caracterul clasic al ceaiului negru
Ingrediente: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu nucsoara, cuisoare, scortisoara, ghimbir si piper.
Mod de consum:Intr-o cana pune un pliculet de ceai, peste pune apa fierbinte la 80°C, timpul de preparare trebuie sa fie intre 2 si 5 minute.
Poti adauga miere, lamaie sau alte arome pentru a personaliza gustul.
Daca este preparat pentru o perioada scurta de timp - pana la 3 minute, infuzia va fi racoritoare si mai stimulatoare.
Daca este preparat mai mult timp - pana la 5 minute, infuzia va contine mai putina cofeina si efectul ei va fi relaxant.*Prepararea prea lunga face ca infuzia sa aiba un gust acru, dar nu o face sa contina mai multa cofeina sau sa stimuleze mai mult..
Beneficii Ceai negru, Masala Chai, Basilur:Ceai negru de Ceylon: Antioxidant puternic, sustine sanatatea cardiovasculara, ofera energie naturala
Cardamom: Stimuleaza digestia, are proprietati antimicrobiene
Cuisoare: Antiinflamator natural, efect analgezic
Scortisoara: Controleaza nivelul de zahar, are proprietati antiinflamatorii
Ghimbir: Antiemetizant, antiinflamator
Nucsoara: Promoveaza somnul sanatos, antioxidant natural
Piper: Antiinflamator, imbunatateste absorbtia nutrientilor
Produce o infuzie distincta, cu o aroma intensa, condimentata si cu gust de condimente incalzite
Pe acest fundal, iese caracterul clasic al ceaiului negru
Ingrediente: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu nucsoara, cuisoare, scortisoara, ghimbir si piper.
Mod de consum:Intr-o cana pune un pliculet de ceai, peste pune apa fierbinte la 80°C, timpul de preparare trebuie sa fie intre 2 si 5 minute.
Poti adauga miere, lamaie sau alte arome pentru a personaliza gustul.
Daca este preparat pentru o perioada scurta de timp - pana la 3 minute, infuzia va fi racoritoare si mai stimulatoare.
Daca este preparat mai mult timp - pana la 5 minute, infuzia va contine mai putina cofeina si efectul ei va fi relaxant.*Prepararea prea lunga face ca infuzia sa aiba un gust acru, dar nu o face sa contina mai multa cofeina sau sa stimuleze mai mult.