Descriere YEO:
Pe YEO găsești Ceai Papadie Frunze 20 doze de la Stef Mar, în categoria Dischinezie biliara.
Indiferent de nevoile tale, Ceai Papadie Frunze 20 doze din categoria Dischinezie biliara îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 4.21 Lei
Caracteristicile produsului Ceai Papadie Frunze 20 doze
- Brand: Stef Mar
- Categoria: Dischinezie biliara
- Magazin: putereaplantelor.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Ceai Papadie Frunze 20 doze Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ceai Papadie Frunze 20 doze de la putereaplantelor.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Ceai Papadie Frunze Stef Mar 20 dozenCeai
Papadie Frunze - originara din Europa si Asia papadia este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani pentru tratarea diferitelor boli. Astfel medicina traditionala araba o utilizeaza pentru tratarea afectiunilor ficatului si splinei iar in medicina traditionala chineza este asociata cu alte plante pentru tratamentul hepatitei.Ceaiul de papadie contribuie la: producerea si eliminarea bilei normalizarea secretiilor digestive: gastrice pancreatice si intestinale cresterea poftei de mancare eliminarea lichidelor retinute in exces in corp accelerarea tranzitului intestinal detoxifierea organismului protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Contraindicatii: alergie la papadie.nCeai
Papadie Frunze 20
doze - producator Stef Mar se recomanda pentru Boli hepatice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ronn Compozitie / ProspectPapadie (Taraxacum officinale) frunze.AdministrareInfuzie – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa clocotita se mentine timp de 15 min. la temperatura camerei apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu infuzie pe zi cu 30 min. inainte de mese.nPulbere – planta se macina fin cu o rasnita electrica. Se ia o lingurita rasa de 4 ori pe zi pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 min. dupa care se inghite cu apa.nMacerat la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250 ml de apa se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 2-3 cani cu macerat pe zi cu 30 min. inainte de mese.