CEAI din plante atent selectionate PENTRU BURTICA celor mici.
Ceaiul PENTRU BURTICA este anticolic, antispastic, normalizeaza contractiile musculare la nivelul stomacului si ajuta in eliminarea gazelor intestinale, fiind cu precadere recomandat sugarilor.
Mod de administrareCopii sub 1 an: cate 50-100ml macerat sau infuzie de 2-3 ori pe zi.
Copii intre 1 si 3 ani: cate 150ml macerat sau infuzie de 2-3 ori pe zi.
Copii intre 4 si 6 ani: cate 200ml macerat sau infuzie de 2-3 ori pe zi.
Maceratul la rece: se prepara dintr-o lingurita cu pulbere adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Pulberea se obtine prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica.
Infuzia: se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
IngredienteChimen (Carum carvi), fructe (25%)
Coriandru (Coriandrum sativum), seminte (20%)
Busuioc (Ocimum basilicum), parti aeriene (10%)
Cimbrisor (Thymus serpyllum), parti aeriene (15%)
Fenicul (Foeniculum vulgare), fructe (10%)
Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), flori (10%)
Cicoare (Cichorium intybus), parti aeriene (5%)
Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra), radacini (5%).
Contribuie la- normalizarea contractiilor intestinale la copii- sustinerea digestiei- mentinerea sanatatii tractului gastrointestinal- reducerea acumularii si eliminarii necontrolate a gazelor intestinaleContraindicatiiAlergie la oricare dintre componentele produsului..
CEAI din plante atent selectionate PENTRU BURTICA celor mici.
Ceaiul PENTRU BURTICA este anticolic, antispastic, normalizeaza contractiile musculare la nivelul stomacului si ajuta in eliminarea gazelor intestinale, fiind cu precadere recomandat sugarilor.
Mod de administrareCopii sub 1 an: cate 50-100ml macerat sau infuzie de 2-3 ori pe zi.
Copii intre 1 si 3 ani: cate 150ml macerat sau infuzie de 2-3 ori pe zi.
Copii intre 4 si 6 ani: cate 200ml macerat sau infuzie de 2-3 ori pe zi.
Maceratul la rece: se prepara dintr-o lingurita cu pulbere adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol