Ceaiul negru este bogat in teina si are o aroma mai puternica decit a altor varietati de ceai; din acest motiv, este cel mai potrivit pentru cei obisnuiti cu cafeaua si mai putin sensibili la aromele ceaiurilor verzi sau semifermentate. in realitate, ceaiul negru este tot un produs al Cameliei sinensis, supus insa unor metode de prelucrare diferite.
Greutate: 50 grContinut: Pu Erh, cuisoare, migdale, bucati din boabe de cacao, anason stelat, coji de boabe de cacao, flori de scortisoara, arome, piper roz.
Mod Preparare: Se aduce apa la temperatura de fierbere, se adauga 1 lingurita (2.5 gr) de Ceai pe cana si se lasa la infuzat 3-5 min. .
Mult timp s-a crezut ca ceaiul negru si ceaiul verde provin din plante diferite.
Ceaiul negru este bogat in teina si are o aroma mai puternica decit a altor varietati de ceai; din acest motiv, este cel mai potrivit pentru cei obisnuiti cu cafeaua si mai putin sensibili la aromele ceaiurilor verzi sau semifermentate