Ceaiul ROOIBOS prima data a fost amintit de un botanic european in secolul 18, ca o bautura fierbinte, de culoarea rosie, facuta de bastinasii din Africa de Sud dintr-o planta, cu o aroma senzationala si care ajuta la vindecarea multor boli.
Se consuna indulcit dupa gust, de 2-3 ori pe zi..
Se scoate pliculetul de ceai.
Pentru gustul dulce si revigorant, pentru culoarea minunata si pentru efectul benefic asupra sanatatii a devenit unul dintre cele mai cautate si cele mai valoroase specialitati de ceaiuri.
Compozitie: frunze uscate de Aspalathus lienaris.
Efecte:antioxidantstresdepresieinsomniiaccelerator functii organicedigestieanti-imbatranireAdministrare:Peste un pliculet de CEAI se toarna o cana de apa in clocot si se lasa acoperit 3-5 minute.
Ceaiul ROOIBOS prima data a fost amintit de un botanic european in secolul 18, ca o bautura fierbinte, de culoarea rosie, facuta de bastinasii din Africa de Sud dintr-o planta, cu o aroma senzationala si care ajuta la vindecarea multor boli