Ceaiul reprezinta o combinatie unica de plante recomandata pentru mentinerea sanatatii aparatului respirator.
Forma de prezentare: 50g.
Nu utilizati in caz de intoleranta oricare dintre componentele produsului.
Nu utilizati in timpul sarcinii si alaptarii.
Precautii: La persoanele cu sensibilitate la stomac se recomanda administrarea produsului dupa masa.
Recomandari: In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.
Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp de 15 minute, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.
Maceratul la rece – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.
Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa.
Se ia cate o lingurita rasa de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Mod de administrare: Intern: Pulberea cu administrare sublinguala – plantele se macina fin cu o rasnita electrica.
Ingrediente: Pin (Pinus sylvestris) - muguri (20%), cimbrisor (Thymus serpyllum) - partea aeriana (15%), eucalipt (Eucalyptus globulus) - frunze (15%), isop (Hyssopus officinalis) - partea aeriana (15%), plop (Populus nigra) - muguri (15%), anason-stelat (Illicium verum) - fructe (8%), pippali (Piper longum) - fructe (7%), menta (Mentha piperita) - partea aeriana (5%).
Contribuie la decongestionarea cailor respiratorii, reducerea riscului de contaminare bacteriana, imbunatatirea capacitatii respiratorii si reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului respirator.
Ceaiul reprezinta o combinatie unica de plante recomandata pentru mentinerea sanatatii aparatului respirator