Cumpara de la planteea.ro

Ceai verde ceylon iasomie / Ceai verde ceylon 2in1 cutie 100g - BASILUR - BASILUR TEA


Ceai verde ceylon iasomie / Ceai verde ceylon 2in1 cutie 100g - BASILUR
47.6 Lei

Disponibil

(08-06-2024)
Cumpara de la planteea.ro

Produs vandut de planteea.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara ceai verde ceylon basilur tea de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru ceai verde ceylon basilur tea

Ceai verde ceylon iasomie Ceai verde ceylon cutii g BASILUR Cutia de sus Cu Ceai verde pur de ceylon ca baza aceasta este o combinatie uimitoare de arome si petale de flori de iasomie Aroma ceaiului preparat este dulceaga de flori proaspete de iasomie Cutia de jos Ceai verde sanatos si revigorant Fin si usor acest Ceai poate fi consumat intreaga zi Ceai verde pur de ceylon Ceaiul verde isi are originea in China si este obtinut din planta Camellia Sinensis Este ceaiul care se cultiva in mod preponderent in China dar si India si alte tari din Asia de Est Are denumirea de Ceai verde deoarece frunzele isi pastreaza nuanta de verde in momentul in care sunt preparate termic mai exact nu oxideaza in timpul prelucrarii Asta inseamna ca ceaiul verde isi pastreaza proprietatile antioxidante importante si benefice pentru sanatatea organismului In mod traditional prelucrarea ceaiului verde se face la inceputul primaverii Mai exact se culeg frunzele de Ceai se prepara la abur se lasa la uscat si se ruleaza Culesul frunzelor de Ceai verde Recoltarea frunzelor se face la primele ore ale diminetii inainte ca razele soarelui sa activeze principiile active din continutul frunzelor Frunzele ceaiului verde se rup atunci cand temperaturile sunt scazute si inca se mai formeaza bruma Imediat dupa ce sunt culese frunzele de Ceai verde se intind pe platouri de bambus si se lasa la soare pentru o ora sau doua Prepararea la abur a frunzelor de Ceai Frunzele de Ceai verde sunt preparate la abur imediat dupa ce sau uscat pentru a preveni oxidarea catechinelor Uscarea si rularea frunzelor de Ceai Dupa ce au fost preparate la abur frunzele se ruleaza in diferite forme si se lasa la uscat Rulatul frunzelor ajuta la eliberarea uleiurilor naturale si a aromei in momentul infuziei Tipuri de Ceai verde Sencha Creste sub razele directe ale soarelui iar frunzele sunt recoltate imediat cum au inverzit Frunzele recoltate trec prin acelasi proces de preparare la abur si rulareGyokuro Planta are acelasi proces de obtinere precum ceaiul Sencha insa singura diferenta este faptul ca inainte de a fi culese frunzele plantele sunt tinute intrun loc ferit de lumina Acest procedeu se face pentru a priva planta de fotosinteza si pentru a facilita retinerea aminoacizilor puternic aromati Tencha Are acelasi proces de obtinere precum ceaiul Gyokuro dar in cazul acestui tip de Ceai nu mai exista etapa de rulare Matcha Este asemanator cu ceaiul Tencha dar la finalul procesului frunzele sunt macinate pentru a se obtine pudra fina Bancha Ceaiul Bancha se obtine din frunzele culese din a doua recolta in perioada iunieoctombrie ceylon La finalul procesului de preparare frunzele ceaiului sunt rulate si rasucite Spre deosebire de celelalte tipuri de Ceai verde ceaiul ceylon se obtine din frunze inchise la culoare iar aroma este usor picanta cu un gust asemanator de nuci.
Ceai verde ceylon iasomie Ceai verde ceylon cutii g BASILUR Cutia de sus Cu Ceai verde pur de ceylon ca baza aceasta este o combinatie uimitoare de arome si petale de flori de iasomie Aroma ceaiului preparat este dulceaga de flori proaspete de iasomie Cutia de jos Ceai verde sanatos si revigorant Fin si usor acest Ceai poate fi consumat intreaga zi Ceai verde pur de ceylon Ceaiul verde isi are originea in China si este obtinut din planta Camellia Sinensis Este ceaiul care se cultiva in mod preponderent in China dar si India si alte tari din Asia de Est Are denumirea de Ceai verde deoarece frunzele isi pastreaza nuanta de verde in momentul in care sunt preparate termic mai exact nu oxideaza in timpul prelucrarii Asta inseamna ca ceaiul verde isi pastreaza proprietatile antioxidante importante si benefice pentru sanatatea organismului In mod traditional prelucrarea ceaiului verde se face la inceputul primaverii Mai exact se culeg frunzele de Ceai se prepara la abur se lasa la uscat si se ruleaza Culesul frunzelor de Ceai verde Recoltarea frunzelor se face la primele ore ale diminetii inainte ca razele soarelui sa activeze principiile active din continutul frunzelor Frunzele ceaiului verde se rup atunci cand temperaturile sunt scazute si inca se mai formeaza bruma Imediat dupa ce sunt culese frunzele de Ceai verde se intind pe platouri de bambus si se lasa la soare pentru o ora sau doua Prepararea la abur a frunzelor de Ceai Frunzele de Ceai verde sunt preparate la abur imediat dupa ce sau uscat pentru a preveni oxidarea catechinelor Uscarea si rularea frunzelor de Ceai Dupa ce au fost preparate la abur frunzele se ruleaza in diferite forme si se lasa la uscat Rulatul frunzelor ajuta la eliberarea uleiurilor naturale si a aromei in momentul infuziei Tipuri de Ceai verde Sencha Creste sub razele directe ale soarelui iar frunzele sunt recoltate imediat cum au inverzit Frunzele recoltate trec prin acelasi proces de preparare la abur si rulareGyokuro Planta are acelasi proces de obtinere precum ceaiul Sencha insa singura diferenta este faptul ca inainte de a fi culese frunzele plantele sunt tinute intrun loc ferit de lumina Acest procedeu se face pentru a priva planta de fotosinteza si pentru a facilita retinerea aminoacizilor puternic aromati Tencha Are acelasi proces de obtinere precum ceaiul Gyokuro dar in cazul acestui tip de Ceai nu mai exista etapa de rulare Matcha Este asemanator cu ceaiul Tencha dar la finalul procesului frunzele sunt macinate pentru a se obtine pudra fina Bancha Ceaiul Bancha se obtine din frunzele culese din a doua recolta in perioada iunieoctombrie ceylon La finalul procesului de preparare frunzele ceaiului sunt rulate si rasucite Spre deosebire de celelalte tipuri de Ceai verde ceaiul ceylon se obtine din frunze inchise la culoare iar aroma este usor picanta cu un gust asemanator de nuci


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse