Ceai verde grame SANYE Ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia sinensis arborele de Ceai si este utilizat de catre chinezi de mai bine de de ani ca bautura racoritoare datorita numeroaselor proprietaţi terapeutice de care dispune aceasta planta Planta Camellia sinensis este un arbust asiatic sempervirescent extrem de cultivat in Extremul Orient Argentina China India Pakistan si Rusia De la aceasta planta se recolteaza frunzele tinere iar ceaiul verde se obţine prin uscarea la cald a acestor frunze De asemenea ceaiul se poate obţine din muguri Din compozitia ceaiului verde fac parte urmatoarele flavonoide taninuri catehice galice si mixte acizi polifenolcarboxilici triterpene zaharuri vitamina C alcaloizi precum cafeina teobromoina teofilina alcooli liberi si substanţe anorganice precum potasiu aluminiu si fluor Ceaiul verde este indicat pentru ameliorarea depresiei este un eficient adjuvant in afecţiunile cardiovasculare regleaza metabolismul creste imunitatea organismului energizeaza organismul in cazurile de oboseala asigura o buna funcţionare a ficatului si a rinichilor mentine un ritm cardiac constant si previne apariţia infecţiilor respiratorii si digestive De asemenea ceaiul verde este un adjuvant in cazul sclerozei multiple iar testele de laborator efectuate au demonstrat ca utilizarea acestuia in timpul urmarii unui tratament chimioterapeutic creste eficienţa tratamentului In plus ceaiul verde inhiba dezvoltarea celulelor tumorale in special a celor de colon rect vezica urinara esofag pancreas si stomac fara sa afecteze celulele sanatoase.
Ceai verde grame SANYE Ceaiul verde provine din frunzele plantei Camellia sinensis arborele de Ceai si este utilizat de catre chinezi de mai bine de de ani ca bautura racoritoare datorita numeroaselor proprietaţi terapeutice de care dispune aceasta planta Planta Camellia sinensis este un arbust asiatic sempervirescent extrem de cultivat in Extremul Orient Argentina China India Pakistan si Rusia De la aceasta planta se recolteaza frunzele tinere iar ceaiul verde se obţine prin uscarea la cald a acestor frunze De asemenea ceaiul se poate obţine din muguri Din compozitia ceaiului verde fac parte urmatoarele flavonoide taninuri catehice galice si mixte acizi polifenolcarboxilici triterpene zaharuri vitamina C alcaloizi precum cafeina teobromoina teofilina alcooli liberi si substanţe anorganice precum potasiu aluminiu si fluor Ceaiul verde este indicat pentru ameliorarea depresiei este un eficient adjuvant in afecţiunile cardiovasculare regleaza metabolismul creste imunitatea organismului energizeaza organismul in cazurile de oboseala asigura o buna funcţionare a ficatului si a rinichilor mentine un ritm cardiac constant si previne apariţia infecţiilor respiratorii si digestive De asemenea ceaiul verde este un adjuvant in cazul sclerozei multiple iar testele de laborator efectuate au demonstrat ca utilizarea acestuia in timpul urmarii unui tratament chimioterapeutic creste eficienţa tratamentului In plus ceaiul verde inhiba dezvoltarea celulelor tumorale in special a celor de colon rect vezica urinara esofag pancreas si stomac fara sa afecteze celulele sanatoase