Ceai verde cu aroma de lamaie supraplic grame plicuri LARIX Ceaiul verde este cunoscut gratie proprietatilor sale benefice pentru sanatate Ceaiul verde cu aroma de lamaie este un amestec de Ceai verde cu adaos de citrice naturale Datorita gustului de Ceai verde in combinatie cu aroma de lamaie aceasta bautura are un efect inviorator Ceaiul verde este pe langa apa cea mai consumata bautura din lume Spre deosebire de ceaiul negru ceaiul verde este nefermentat Frunzele ceaiului sunt expuse aerului fierbinte care face ca enzima din frunze sa dispara si astfel procesul de fermentare nu mai are loc Ceaiurile verzi au cea mai delicata aroma din toate ceaiurile si sunt considerate a avea mai multe beneficii si aplicatii terapeutice decat cele negre Ceaiul verde contine vitamine A B C E K minerale mangan fosfor zinc cupru potasiu fluor numerosi aminoacizi si catechina In plus pe langa polifenoli elemente antioxidante active impotriva radicalilor liberi ceaiul verde mai contine si teina alcaloid asemanator cu cel care se gaseste in cafea mate si nucile de cola un stimulator al sistemului nervos cerebral si sanguin care face sa dispara senzatia de oboseala Datorita continutului de teina ceaiul verde poate inlocui cu succes cafeaua avand aceleasi efecte dar cu eficienta pe o durata mai mare de timp El poate fi baut cu regularitate pe tot parcursul anului sub forma de infuzie slaba lasat intre si minute fara sa afecteze organismul Ceaiul preparat din frunze nefermentate are o usoara nuanta verdegalbuie aroma delicata si gust naturalĀ .
Ceai verde cu aroma de lamaie supraplic grame plicuri LARIX Ceaiul verde este cunoscut gratie proprietatilor sale benefice pentru sanatate Ceaiul verde cu aroma de lamaie este un amestec de Ceai verde cu adaos de citrice naturale Datorita gustului de Ceai verde in combinatie cu aroma de lamaie aceasta bautura are un efect inviorator Ceaiul verde este pe langa apa cea mai consumata bautura din lume Spre deosebire de ceaiul negru ceaiul verde este nefermentat Frunzele ceaiului sunt expuse aerului fierbinte care face ca enzima din frunze sa dispara si astfel procesul de fermentare nu mai are loc Ceaiurile verzi au cea mai delicata aroma din toate ceaiurile si sunt considerate a avea mai multe beneficii si aplicatii terapeutice decat cele negre Ceaiul verde contine vitamine A B C E K minerale mangan fosfor zinc cupru potasiu fluor numerosi aminoacizi si catechina In plus pe langa polifenoli elemente antioxidante active impotriva radicalilor liberi ceaiul verde mai contine si teina alcaloid asemanator cu cel care se gaseste in cafea mate si nucile de cola un stimulator al sistemului nervos cerebral si sanguin care face sa dispara senzatia de oboseala Datorita continutului de teina ceaiul verde poate inlocui cu succes cafeaua avand aceleasi efecte dar cu eficienta pe o durata mai mare de timp El poate fi baut cu regularitate pe tot parcursul anului sub forma de infuzie slaba lasat intre si minute fara sa afecteze organismul Ceaiul preparat din frunze nefermentate are o usoara nuanta verdegalbuie aroma delicata si gust naturalĀ