O bautura ideala pentru zile friguroase de iarna, recomandata a fi consumata fierbinte.
Scortisoarea nu trebuie folosita doar ca ingredient pentru retetele culinar, aceasta avand si efecte terapeutice.
Compozitie:hibiscusafinemaceseanghinaremere uscatecicoarescortisoaraacidifiant acid citricVitamina Carome naturale si natural identice .
Un Ceai obtinut dintr-un singur pliculet contine minim 12mg de Vitamina C , ceea ce prezinta 20 % din doza zilnica recomandata ( DZR ).
Recomandari:gripa si racealaimbunatateste circulatia sangeluivindeca indigestia si incalzeste corpul.
Mod de preparare:turnati apa clocotita peste pliculetul de ceai, asteptati aproximativ 5 minuteadaugati zahar dupa gust.
Amestec de fructe si plante uscate cu adaos de Scortisoara si Vitamina C , pentru infuzie ..
Ceaiul de Scortisoara este benefic pentru sanatatea organismului – amelioreaza simptomele de gripa si raceala, imbunatateste circulatia sangelui, vindeca indigestia si incalzeste corpul – este recomandat in timpul iernii cand temperaturile sunt scazute.
O bautura ideala pentru zile friguroase de iarna, recomandata a fi consumata fierbinte.
Scortisoarea nu trebuie folosita doar ca ingredient pentru retetele culinar, aceasta avand si efecte terapeutice