Ceaiul este o bautura obtinuta prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei, o bautura a conversatiei, a socializarii, a relaxarii, a energiei cu o vechime de pana la 5000 ani.
Toate ceaiurile au nevoie de infuzie prin imersie, cu alte cuvinte frunzele trebuie sa fie scufundate in apa si pastrate acolo pentru cateva minute, pentru ca aceasta sa poata extrage din frunza toate elementele aromei: aminoacizi, polifenoli si uleiuri esentiale.
Pentru experienta degustarii ceaiului foloseste un aparat pentru ceai Selecline care dispune de un un cos de infuzie detasabil, pentru maxim 8 cupe, capacitate 1 litru si functia de mentinere la cald, cu baza detasabila si maner termoizolant cu puterea.
Aparatul are o putere de 600W..
Ceaiul este o bautura obtinuta prin infuzarea frunzelor uscate ale plantei, o bautura a conversatiei, a socializarii, a relaxarii, a energiei cu o vechime de pana la 5000 ani.
Toate ceaiurile au nevoie de infuzie prin imersie, cu alte cuvinte frunzele trebuie sa fie scufundate in apa si pastrate acolo pentru cateva minute, pentru ca aceasta sa poata extrage din frunza toate elementele aromei: aminoacizi, polifenoli si uleiuri esentiale