Inca din cele mai vechi timpuri, Cofetarii au fost cei care preparau sosuri de ciocolata, dulceturi si gemuri delicioase in vase de cupru.
Gemurile sau dulciurile care s-au preparat doar cu adaos de zahar, pot fi depozitate pana la racirea completa..
Atentie: Fiind confectionat in totalitate din cupru, se recomanda ca mancarurile gatite/sosurile sa nu se depoziteaza in acest vas mai mult de 2 ore de la terminarea procesului.
Vasul este prevazut cu margini Anti-Picurare si este dotat cu manere din bronz masiv, nituite, pentru a facilita manipularea.
Fabricate din Cupru de inalta calitate, ele au o grosime excelenta pentru a face gem, dulciuri si mancaruri alese.
Ele distribuie caldura rapid si uniform, devenind perfecte pentru topirea zaharului si a face sirop.
Si marii Bucatari ai lumii prepara astazi mancaruri si retete delicioase precum Gulas, Tocanite Traditionale, Tochituri, etc.
Inca din cele mai vechi timpuri, Cofetarii au fost cei care preparau sosuri de ciocolata, dulceturi si gemuri delicioase in vase de cupru