Cereale bio potrivite incepand cu luna a 6-a, cu gris din grau dur, mere si banane, bogate in vitamina B1.
Cerealele asigura o masa savuroasa sau pot fi adaugate in piureul de legume.
Important! Intotdeauna oferiti bebelusului cerealele cu lingurita, cand acesta este in sezut! Verificati intotdeauna temperatura! Acordati o importanta maxima ingrijirii dentitiei copilului, inca de la aparitia primului dintisor! Preparati cerealele urmand instructiunile recomandate de producator! Preparati de fiecare data o portie proaspata de Cereale si oferiti-i-le copilului imediat dupa preparare! Surplusul nu se pastreaza! Se consuma in 3-4 saptamani de la deschidere! Nu incalziti in cuptorul cu microunde (pericol de supraincalzire)! Forma de prezentare: cutie cu 175g. 50 grade C 70 ml apa, amestecati cu 2 linguri de Cereale (aprox 10 grame), se adauga 6-7 linguri de fructe din borcan sau piure de fructe (mere, pere, banane).
Cu fructe din borcan sau piure de fructe - fierbeti si raciti la aprox.
Daca nu doriti sa preparati masa de Cereale cu lapte proaspat il puteti inlocui cu Lapte Topfer Lactana 2, formula de continuare. 37 grade C.
Se serveste la temperatura de aprox.
Se lasa aproximativ un minut, pana ajung la consistenta dorita. 20 g) si se amesteca.
Mod de preparare:Cu lapte - se fierb 100 ml lapte integral cu 100 ml apa, se racesc la 50 grade C, se toarna intr-un bol pentru cereale, se adauga 4 linguri de Cereale (aprox. * obtinut din culturi organice.
Ingrediente: faina de grau dur*, 6.5% fulgi de banane*, 2.5% fulgi de mar (mere*, faina de orez*), vitamina B1.
Contin gluten.
Nu contin lapte, zahar adaugat, fara adaos de arome artificiale, coloranti si conservanti.
Cerealele asigura o masa savuroasa sau pot fi adaugate in piureul de legume.
Amidonul din Cereale este descompus printr-un proces termic delicat, in conditii de umiditate, putand fi usor asimilat de organism.
Cereale bio potrivite incepand cu luna a 6-a, cu gris din grau dur, mere si banane, bogate in vitamina B1.
Cerealele asigura o masa savuroasa sau pot fi adaugate in piureul de legume