Descriere YEO:
Pe YEO găsești Chateau Baret Pessac Leognan - de la Chateau Baret, în categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu.
Indiferent de nevoile tale, Chateau Baret Pessac Leognan - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L din categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 126.04 Lei
Caracteristicile produsului Chateau Baret Pessac Leognan -
- Brand: Chateau Baret
- Categoria: EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu
- Magazin: bauturialcoolice.ro
- Ultima actualizare: 23-11-2024 01:34:39
Comandă Chateau Baret Pessac Leognan - Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Chateau Baret Pessac Leognan - de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
In 9 septembrie 1987 s-a semnat decretul ,, Denumire
Pessac-
Leognan\'\' o regiunie ale carei caracteristici de sol, clima, traditii in productia de vin rosu si alb seci au fost exceptionale prin calitate, mod de imbatranire, exprimandu-se deja de secole. Timp de douazeci de ani, „noua” podgorie de la
Pessac-
Leognan a urmarit si dezvoltat cu vitalitatea pentru care este cunoscuta.
Chateau Baret Pessac Leognan aduce amprenta unui terroir unic. O casatorie exceptionala intre sol si vita de vie, expresia selectiilor de struguri premiate precum Cabernet Sauvignon si Merlot. Strugurii sunt recoltati din 17 septembrie pana in 4 octombrie, recoltati mecanic, fermentatia la o temperatura controlata si in contact cu pielea la 28°C timp de 3 saptamani. Imbatranirea are loc 2 luni in butoaie de stejar, dintre care 20% noi. Culoare: profunda, intensa de un violet stralucitor. Miros: arome pline de finete cu parfumuri izvorate din fructe de padure zdrobite, pulpa, fructe mature, precum si vanilie, migdale la gratar si fum. Gust: carnos pe palat, continand taninuri in general foarte mature si concentrate. Taninurile de fructe se Imbina cu stejarul, aducand deschidere si o textura neteda, multa indrazneala si arome picante.Temperatura de servire: 15 - 18°C. Asocieri gastronomice: carne, vanat, foie gras si branza.