Descriere YEO:
Pe YEO găsești Chateau Haut Saint Vincent Graves de la Chateau de l\'Hospital Graves, în categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu.
Indiferent de nevoile tale, Chateau Haut Saint Vincent Graves - Vin Sec Rosu - Franta - 0.75L din categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 80.66 Lei
Caracteristicile produsului Chateau Haut Saint Vincent Graves
- Brand: Chateau de l\'Hospital Graves
- Categoria: EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu
- Magazin: bauturialcoolice.ro
- Ultima actualizare: 30-04-2025 02:26:15
Comandă Chateau Haut Saint Vincent Graves Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Chateau Haut Saint Vincent Graves de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Din 1920, familia Ducorneau conduce aceasta proprietate viticola de 25 de hectare la nord-est de Bordeaux. Initial,
Chateau Vincent a fost situata in comuna unica
Saint Vincent de Paul, o campie vasta, nisipoasa cu pietris si uneori aluvionar intre Dordogne si Garonne. Achizitionarea a 8 hectare de vita de vie de peste 30 de ani in orasul vecin
Saint-Loubes, pe pamant de pietris, a facut posibila imbunatatirea in continuare a calitatii vinurilor de la
Chateau Vincent. Strugurii 70 % Merlot Noir si 30 % Cabernet-Sauvignon au fost culesi din 23 septembrie pana in 8 octombrie 2019. Dupa trecerea printr-o sortare pentru a elimina orice boabe mai putin coapte si bucati de vegetatie, strugurii sunt razuiti si foarte usor zdrobiti inainte de a fi transferati in cuve din otel inoxidabil la o temperatura controlata. Perioada de cuvare dureaza dela 15 pana la 21 de zile, in functie de soiul de struguri si loturile recoltate. Imbatranirea are loc 30% din vin invechit in butoaie si 70% in cuva pentru a pastra fructul. Culoare: rosu rubiniu. Miros: dezvaluind note de fructe rosii coapte si tutun. Gust: puternic in perfecta armonie cu nasul. Temperatura de servire: 14-16° C. Asocieri gastronomice: ciocolata, carne alba, carne rosie.