Descriere YEO:
Pe YEO găsești Chateau Labegorce Margaux - Vin de la Chateau Labegorce, în categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu.
Indiferent de nevoile tale, Chateau Labegorce Margaux - Vin Sec Rosu - Franta - 0.75L din categoria EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 336.13 Lei
Caracteristicile produsului Chateau Labegorce Margaux - Vin
- Brand: Chateau Labegorce
- Categoria: EXCLUSIVE > Vin > Vin Rosu
- Magazin: bauturialcoolice.ro
- Ultima actualizare: 21-11-2024 01:37:06
Comandă Chateau Labegorce Margaux - Vin Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Chateau Labegorce Margaux - Vin de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Initial o mare proprietate, impartita in trei dupa revolutia franceza (
Chateau Labegorce,
Labegorce Zede si L’Abbe Grosse) reunite de regretatul proprietar Hubert Perrodo, 53 de hectare de vie, cu o varsta medie de 30 de ani. Terroir-ul este in mare parte nisipos, pietris cu nisip amestecat cu calcar. Generatii de domni si fermieri au reusit sa modeleze identitatea mosiei. Nouveau grand
Labegorce ofera o paleta plina de viata cu arome de fructe, extins, bogat, complex, neted, delicat cu taninuri si finete mare.
Chateau Labegorce
Margaux un vin rosu, sec si soiurile Cabernet-Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc si Petit-Verdot. Practicile agricole sunt traditionale, foarte preocupati de echilibru si bunastarea solului, a plante si a faunei auxiliare. Recoltarea manuala in lazi de 10 kg, din 4 octombrie pana in 21 octombrie, guyot dublu, cu grija deosebita. Sortarea in vie si in crama. Vinificarea la o temperatura controlata in cuve din inox inoxidabil. Fermentatie malolactica in cuve si butoaie (10-15%). Vinul este invechit in butoaie de stejar francez 100% cu 45% stejar nou pentru o medie de 15 luni. Culoare: rosu visiuniu intens.Miros: dulce cu arome prune, cirese si coacaze negre. Gust: mediu cospolent, taninuri moi suficiente pentru a mentine echilibru, desi finalul este destul de uscat. Temperatura de servire: 16-18 °C. Asocieri gastronomice: vita si carne de vanat.