Chipsurile de cocos contin in proportie de 90% grasimi saturate - grasimi „bune”, esentiale pentru absorbtia calciului in oase, care protejeaza ficatul.
Forma de prezentare: Punga de 200g.
Acest unt de cocos se va solidifica la temperaturi mai mici de 23 de grade.
Blendat intr-un robot de bucatarie puternic pentru 3-5 minute, se poate obtine o crema consistenta de cocos, numita ”unt de cocos” ce poate fi servita pe paine prajita sau ca ingredient in deserturi sau mancaruri variate.
Mod de consum: Se poate consuma ca gustare intre mese, fiind aromat si crocant, sau ca ingredient in preparate culinare, la deserturi sau in componenta cerealelor cu lapte dimineata.
Ingrediente: Nuca de cocos deshidratata.
Intaresc sistemul imunitar, ajuta la reglarea metabolismului, cresc rezistenta organismului la efort si amelioreaza starile de oboseala.
Chipsurile de cocos contin in proportie de 90% grasimi saturate - grasimi „bune”, esentiale pentru absorbtia calciului in oase, care protejeaza ficatul