Descriere YEO:
Choco Coco - Mix ECO - Disponibil la viataverdeviu.ro
Pe YEO găsești Choco Coco - Mix ECO de la Rawboost, în categoria Pudre şi Pulberi.
Indiferent de nevoile tale, Choco Coco - Mix ECO Ciocolată Caldă Instant | Rawboost din categoria Pudre şi Pulberi îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 47 Lei
Caracteristicile produsului Choco Coco - Mix ECO
- Brand: Rawboost
- Categoria: Pudre şi Pulberi
- Magazin: viataverdeviu.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Choco Coco - Mix ECO Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Choco Coco - Mix ECO de la viataverdeviu.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Choco Coco - Mix ECO
Ciocolată
Caldă
Instant |
Rawboost Preț per porție produs 200g: 5.62 lei Preț per porție produs 400g: 4.68 lei O băutură simpatică și prietenoasă, un deliciu „curat" pentru copii și oameni mari.
Choco Coco este o băutură cu gust de ciocolată alcătuită dintr-o serie de ingrediente sănatoase și ecologice. Pe o piață care abundă în produse dulci, aditivate, extrem de toxice pentru organism,
Choco Coco este un produs de înaltă calitate nutritivă, ideal pentru vegani, vegetarieni, adulți cu înclinații sănătoase și copii. Produsul este ecologic și nu conține gluten, lactate, soia, drojdie, îndulcitori artificiali, proteină de origine animală, emulgatori, conservanți sau coloranți. Fiind fără emulgatori o porție omogenă de Choco Coco se obține cel mai ușor dizolvând pudra în apă caldă. Produsul poate decanta, acest fapt neschimbându-i proprietățile. Ingrediente Lapte praf de cocos*, zahăr de cocos*, Mesquite*, Cacao Criollo*, Inulină de Agave*, sare Himalaya *ingrediente de proveniență ecologică Laptele praf de cocos care se folosește ca bază în produsul Choco Coco este obținut printr-o tehnică de uscare prin congelare (freeze dried) a pulpei de cocos care păstrează în proporție foarte mare calitățile nutriționale ale produsului proaspăt. Conținutul de grăsimi al produsului Choco Coco este dat aproape în totalitate de acizii grași cu catenă medie din laptele praf de cocos. Aceasta este un tip de grăsime benefică, pe care organismul o transformă rapid în energie, spre deosebire de trigliceridele cu catenă lungă (care se găsesc în produsele de origine animală și uleiurile vegetale rafinate), care sunt nocive pentru organism. Lipidele din nucile de cocos sunt arse pe loc astfel că metabolismul este stimulat să ardă și grăsimile depuse. Acestea au proprietăți antivirale, antibacteriene și antifungice, și îmbunătățesc digestia și absorbția vitaminelor și aminoacizilor solubili în grăsimi. Îmbunătațesc absorbția ionilor de calciu și de magneziu și ajută corpul să utilizeze mai eficient acizii grași esențiali (omega 3 și omega 6) și alți acizi și fosfolipide. Zahărul de cocos este un zahăr care se obține din nectarul florilor de cocos și are un indice glicemic foarte mic, sub 35, conform Institutului de cercetare în nutriție, Departamentul de știință și tehnologie din Filipine. Alimentele cu indice glicemic mic se digeră mai greu și cresc treptat nivelul glicemiei și al insulinei, controlând apetitul și protejând silueta. Carbohidrații prezenți în Choco Coco sunt de natura celor cu asimilare lentă. Mesquite este un arbore care creşte de-a lungul Americii de Nord în zonele cu climă aridă. Pudra de mesquite este făcută din păstăile uscate ale arborelui are un gust dulce, uşor de alune, a și are un conținut ridicat de minerale și proteine. Se folosește şi ca înlocuitor, fără gluten, sănătos, pentru făină. Ultimii indieni indigeni americani utilizau păstăile de Mesquite ca o sursă de hrană importantă. Cacaoa Criollo este cea mai de calitate cacao din lume, doar 3% din producția totală de cacao fiind varietatea Criollo. Cacaoa susține inima și sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic și spiritual fiind denumită de azteci „sângele inimii”. Inulină de Agave este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol prebiotic. Inulina nu este digerabilă astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor. Populația de bacterii sănătoase din sistemul digestiv inhibă creșterea numărului bacteriilor patogene, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sintetizarea naturală a vit. din gama B, îmbunătățește absorbția mineralelor. Potrivit unor studii recente consumul a 10g de inulină pe zi îmbunătățește nivelul glucozei