Descriere YEO:
Pe YEO găsești Ciclul vietii la Rama de la Safari Ltd., în categoria Ciclul Vietii.
Indiferent de nevoile tale, Ciclul vietii la Rama din categoria Ciclul Vietii îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 59.9 Lei
Caracteristicile produsului Ciclul vietii la Rama
- Brand: Safari Ltd.
- Categoria: Ciclul Vietii
- Magazin: ookee.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Ciclul vietii la Rama Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ciclul vietii la Rama de la ookee.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Ciclul vietii la
Rama Set educativ care contine 4 figurine din plastic, pictate manual, reprezentand ciclurile de viata ale ramei. Vopseaua nu este toxica si nu contine ftalati. OuăleRâmele sunt hermafrodite, ceea ce înseamnă că au organe de reproducere de la ambele sexe, atât masculin cât și feminin, astfel că ele pot să depună dar și să fertilizeze ouăle depuse. Ouăle sunt depuse într-un înveliș din care iese larva după fertilizare. Învelișul devine un cocon care este depus în sol, unde se întărește pentru a proteja ouăle din interior. EclozareaDurata de eclozare (până când viermii ies din coconul protector) diferă de la o specie la alta care poate dura de la 3 săptămâni până la 5 luni. Temperatura și umiditatea influențează durata de eclozare a ouălor. Doar câteva din larve supraviețuuiesc să iasă din cocon. Viermele juvenilDin nou, în funcție de specii, poate dura între 10 și 55 de săptămâni până ce un vierme ajunge la maturitate. Viermii cresc în fiecare zi și sunt considerați maturi odată ce au abilitatea de a depune și a fertiliza ouăle. RâmaExistă mii de specii care sunt considerați viermi, incluzând o varietate de viermi inelați precum râmele și viermii roșii, și paraziții cum sunt viermii cârlig și oxiurii. În natură, viermii sunt esențiali pentru ecosisteme deoarece ei acționează ca descompunători, mutând materialele care se descompun în sol, unde pot hrăni plantele și continua ciclul de viață.