Descriere - Savurati si incantati-va gusturile cu aceasta Ciocolata artizanala cu lapte si caramel sarat fabricata in ciocolateria Millesime Chocolat din Belgia.
- Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati gustative unice.
- Acesta niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao.
- Boabele de cacao selectionate sunt prajite si apoi macinate intr-o moara cu pietre.
- In final rezulta o Ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala, dovada si premiile castigate de-a lungul timpului.
Proprietati - Origine boabe de cacao: Peru.
- Produsul este realizat din Ciocolata cu lapte cu un continut de cacao de 55% si contine caramel sarat.
- Cu zahar, unt si lapte ecologic.
Continut - Un pachet contine 70g Ciocolata belgiana artizanala cu lapte si caramel sarat Peru, produs ecologic.
- Ingrediente: boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, zahar*, glucoza*, lapte pudra*, UNT*, sare, *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: Energie:2139,03 kj / 511,73 kcal, Proteine: 11,31g, Carbohidrati: 42,51g din care zaharuri 35g, Grasimi: 32,94g din care saturate 13,475g, Fibre: 4,65g, Saruri: 0,26g
- Informatii despre alergeni: poate contine urme de nuci si fructe.
- Ingredientele cu potential alergen sunt marcate cu litere mari in randul ingredientelor.
Utilizare - Se consuma ca desert.
- Ideala ca si tratatie dulce atunci cand sunteti la munca, la scoala sau in calatorii.
- Recomandat a se pastra la temperaturi de pana la 20 de grade (peste aceasta temperatura se poate topi).
.
Descriere - Savurati si incantati-va gusturile cu aceasta Ciocolata artizanala cu lapte si caramel sarat fabricata in ciocolateria Millesime Chocolat din Belgia.
- Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati gustative unice.
- Acesta niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao.
- Boabele de cacao selectionate sunt prajite si apoi macinate intr-o moara cu pietre.
- In final rezulta o Ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala, dovada si premiile castigate de-a lungul timpului.
Proprietati - Origine boabe de cacao: Peru.
- Produsul este realizat din Ciocolata cu lapte cu un continut de cacao de 55% si contine caramel sarat.
- Cu zahar, unt si lapte ecologic.
Continut - Un pachet contine 70g Ciocolata belgiana artizanala cu lapte si caramel sarat Peru, produs ecologic.
- Ingrediente: boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, zahar*, glucoza*, lapte pudra*, UNT*, sare, *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: Energie:2139,03 kj / 511,73 kcal, Proteine: 11,31g, Carbohidrati: 42,51g din care zaharuri 35g, Grasimi: 32,94g din care saturate 13,475g, Fibre: 4,65g, Saruri: 0,26g
- Informatii despre alergeni: poate contine urme de nuci si fructe.
- Ingredientele cu potential alergen sunt marcate cu litere mari in randul ingredientelor.
Utilizare - Se consuma ca desert.
- Ideala ca si tratatie dulce atunci cand sunteti la munca, la scoala sau in calatorii