Ciocolata belgiana artizanala cu yuzu si merisoare, Madagascar, eco 70g, Millesime, continut de cacao 55% Savureaza si incanta-ti gusturile cu aceasta Ciocolata artizanala fabricata in ciocolateria Millésime Chocolat din Seraing, Belgia. 70g.
Produs ecologic fabricat in Belgia.
Recomandat a se pastra la temperaturi de pana la 20 de grade (peste aceasta temperaturi se poate topi). *din agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 2200.78 kj / 526.85 kcal Proteine: 11.42g Carbohidrati: 43.73g din care zaharuri 41.02g Grasimi: 33.79g din care saturate 9.03g Fibre: 5.89g Saruri: 0g Poate contine urme de nuci si fructe.
Boabele de cacao astfel selectionate, sunt prajite, maruntite si macinate intr-o moara cu pietre, rezultand in final o Ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala, dovada si premiile castigate de-a lungul timpului: Origine boabe de cacao: Madagascar Ingrediente: boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, LAPTE pudra*, yuzu*, merisoare*.
Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert a dus conceptul bean-to-bar la cel mai inalt standard: selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati senzoriale unice, si niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao. Ciocolata belgiana artizanala cu yuzu si merisoare, Madagascar, eco 70g, Millesime, continut de cacao 55% Savureaza si incanta-ti gusturile cu aceasta Ciocolata artizanala fabricata in ciocolateria Millésime Chocolat din Seraing, Belgia