Descriere - Savurati si incantati-va gusturile cu aceasta Ciocolata artizanala neagra cu piper salbatic fabricata in ciocolateria Millesime Chocolat din Belgia.
- Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati gustative unice.
- Acesta niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao.
- Boabele de cacao selectionate sunt prajite si apoi macinate intr-o moara cu pietre.
- In final rezulta o Ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala, dovada si premiile castigate de-a lungul timpului.
Proprietati - Origine boabe de cacao: Madagscar.
- Produsul este realizat din Ciocolata neagra cu un continut de cacao de 75%.
- Contine piper salbatic pentru o aroma unica.
Continut - Un pachet contine 70g Ciocolata belgiana artizanala neagra 75% cu piper salbatic Madagascar, produs ecologic.
- Ingrediente: boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, piper*, *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: Energie: 2356,01 kj / 563,64 kcal, Proteine: 8,64g, Carbohidrati: 31,65g din care zaharuri 24,48g, Grasimi: 44,51g din care saturate 15,05g, Fibre: 7,61g, Saruri: 0g.
- Informatii despre alergeni: poate contine urme de nuci si fructe.
- Ingredientele cu potential alergen sunt marcate cu litere mari in randul ingredientelor.
Utilizare - Se consuma ca desert.
- Ideala ca si tratatie dulce atunci cand sunteti la munca, la scoala sau in calatorii.
- Recomandat a se pastra la temperaturi de pana la 20 de grade (peste aceasta temperatura se poate topi).
.
Descriere - Savurati si incantati-va gusturile cu aceasta Ciocolata artizanala neagra cu piper salbatic fabricata in ciocolateria Millesime Chocolat din Belgia.
- Aici maestrul ciocolatier Jean-Christophe Hubert selecteaza boabele de cacao doar din plantatii exceptionale cu proprietati gustative unice.
- Acesta niciodata nu amesteca loturile cultivate sau varietatile de cacao.
- Boabele de cacao selectionate sunt prajite si apoi macinate intr-o moara cu pietre.
- In final rezulta o Ciocolata artizanala bio de o calitate exceptionala, dovada si premiile castigate de-a lungul timpului.
Proprietati - Origine boabe de cacao: Madagscar.
- Produsul este realizat din Ciocolata neagra cu un continut de cacao de 75%.
- Contine piper salbatic pentru o aroma unica.
Continut - Un pachet contine 70g Ciocolata belgiana artizanala neagra 75% cu piper salbatic Madagascar, produs ecologic.
- Ingrediente: boabe de cacao*, zahar din trestie*, unt de cacao*, piper*, *=din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: Energie: 2356,01 kj / 563,64 kcal, Proteine: 8,64g, Carbohidrati: 31,65g din care zaharuri 24,48g, Grasimi: 44,51g din care saturate 15,05g, Fibre: 7,61g, Saruri: 0g.
- Informatii despre alergeni: poate contine urme de nuci si fructe.
- Ingredientele cu potential alergen sunt marcate cu litere mari in randul ingredientelor.
Utilizare - Se consuma ca desert.
- Ideala ca si tratatie dulce atunci cand sunteti la munca, la scoala sau in calatorii