Ciocolata bio cu lapte integral rafinata cu o netezire speciala de topit in gura - produsa in conformitate cu criteriile de comert echitabil de catre partenerii rapunzel HAND IN HAND.
Ingrediente: zahar de trestie integral, lapte praf integral 27%, unt de cacao, masa de cacao 34%, emulgator lecitina de soia, vanilie bourbon ingredientele provin 100% din agricultura biologica Valori nutritionale/100g: Energie: 2368kj / 568kcalGrasimi: 37g din care saturate 22gGlucide: 49gZaharuri: 48Fibre: 1.6gProteine: 9gSare: 0.1gContine alergeni: lapte prafPoate contine urme de alergeni: alune, nuci ecologice.
Conching-ul este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor inerente cacao intr-un proces pas cu pas si confera ciocolatei finetea si netezimea delicata incomparabila.
In plus fata de materiile prime selectate conca este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave.
Ciocolata bio cu lapte integral rafinata cu o netezire speciala de topit in gura - produsa in conformitate cu criteriile de comert echitabil de catre partenerii rapunzel HAND IN HAND