Ciocolata cruda este o Ciocolata neagra obtinuta din boabe de cacao neprajitecrude doar uscate la soare pe plantatie Prajirea boabelor se evita pentru a nu distruge faimosii antioxidanti ori alte substante si beneficii pe care le furnizeaza cele de substante naturale din bobul de cacao Ciocolata se prepara la temperaturi sub gr Celsius o temperatura la care proprietatile ingredientelor sunt inca active MULU este indulcita in mod sanatos cu NECTAR DE AGAVE avind indici glicemici mai mici decit mierea fiind recomandata chiar si unora dintre persoanele cu diabet.
Ciocolata cruda este o Ciocolata neagra obtinuta din boabe de cacao neprajitecrude doar uscate la soare pe plantatie Prajirea boabelor se evita pentru a nu distruge faimosii antioxidanti ori alte substante si beneficii pe care le furnizeaza cele de substante naturale din bobul de cacao Ciocolata se prepara la temperaturi sub gr Celsius o temperatura la care proprietatile ingredientelor sunt inca active MULU este indulcita in mod sanatos cu NECTAR DE AGAVE avind indici glicemici mai mici decit mierea fiind recomandata chiar si unora dintre persoanele cu diabet