Ciupercile BIO la gratar, selectie CARDONCELLI sunt crescute si cultivate pe campurile certificate ecologic ale renumitei regiuni Puglia.
Acest produs autentic este ambalat intr-o cutie cu design elegant si in care se pastreaza in cele mai bune conditii, gata pentru a fi savurat imediat ca aperitiv, garnitura, fel principal sau ca si ingredient pentru diferite retete gustoase..
Ciupercile sunt bogate si in seleniu, element care sustine activitatea glandei tiroide si a sistemului reproductiv.
Acestea au un aport benefic pentru sanatatea intestinelor, previn constipatia, asigurand o digestie eficienta si sunt adesea recomandate pentru cresterea imunitatii.
Ciupercile sunt bogate in nutrienti, minerale, acid folic si vitamine, in special vitamina B.
Tototodata, acest mod de preparare asigura pastrarea calitatilor nutritive ale ciupercilor.
Marinate initial intr-un suc organic de lamaie si portocala, trecute apoi prin ulei de masline extravirgin si introduse intr-un cuptor special timp de 30 de minute, aceste Ciuperci sunt dulci si gustoase, au o savoare aparte fara nevoia de a mai fi condimentate.
Aceste Ciuperci sunt pregatite si ambalate la doar cateva ore dupa recoltare.
Contin doar ingrediente organice si naturale, toate fiind de origine italiana.
Ciupercile BIO la gratar, selectie CARDONCELLI sunt crescute si cultivate pe campurile certificate ecologic ale renumitei regiuni Puglia