Ingrediente: HRIBI 100% agricultura ecologica Se pun ciupercile intr-un vas peste care se toarna apa la 100 grade celsius, unde sa lasa 30 pana la 60 minute.
Notă: Vă rugăm să păstrați ciupercile uscate într-un loc rece, uscat și ferit de lumină! Valori nutritive: kj: 1306 kcal: 310 grasimi: 1,8g acizi grasi saturati: 0,25g glucide: 31,2g zaharuri: 8,4g fibre: 19,8g proteine: 32,4g sare: 0,02g * - doza zilnica recomandata.
Drept urmare, oferă mâncărurilor în care este folosit un apel foarte special.
După ce a fost tăiat, carnea sa rămâne ușoară și chiar după ce s-a uscat, nu este mult mai închis la culoare.
Dar hribii nu sunt doar o încântare culinară.
Aroma de CIUPERCI ușoara de nuci conferă hribilor o valoare de recunoaștere ridicată, fără ca gustul să fie excesiv.
Hribii, fie că sunt proaspeti sau uscati, sunt favoriti in fiecare bucătărie datorită aromelor sale speciale și cărnii rezistente la mușcături.
Toată lumea a avut cu siguranță plăcerea de a savura un fel de mâncare de neuitat cu ciuperci.
Pe lângă dimensiunile de ambalare 20g, 100g și 200g pentru uz privat, oferim și ciupercile noastre selectate în unități mai mari de 500g și 1kg pentru comerțul de catering și consumatorii vrac la un preț deosebit de favorabil.
O altă caracteristică de calitate a ciupercilor noastre este certificarea organică (organism de inspecție organică: DE-ÖKO-006).
După uscare, ciupercile sunt alese din nou pentru a asigura cea mai bună calitate.
Ciupercile noastre sunt căutate de colecționari cu experiență în pădurile strict controlate și apoi tăiate în felii, care sunt apoi uscate ușor.
HRIBI este una dintre cele mai populare și nobile CIUPERCI comestibile din Europa.
Se scurg de apa intr-o sita dupa care se folosesc ca si ciupercile proaspete.
Ingrediente: HRIBI 100% agricultura ecologica Se pun ciupercile intr-un vas peste care se toarna apa la 100 grade celsius, unde sa lasa 30 pana la 60 minute