hribi bio este una dintre cele mai populare si nobile Ciuperci comestibile din Europa.
Ciupercile noastre sunt cautate de colectionari cu experienta in padurile strict controlate si apoi taiate in felii care sunt apoi uscate usor.
Dupa uscare ciupercile sunt alese din nou pentru a asigura cea mai buna calitate.
Se pun ciupercile intr-un vas peste care se toarna apa la 100 grade celsius unde sa lasa 30 pana la 60 minute.
Drept urmare ofera mancarurilor in care este folosit un apel foarte special.
Nota: Va rugam sa pastrati ciupercile uscate intr-un loc rece uscat si ferit de lumina Ingrediente: hribi 100% agricultura ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1306kj / 310kcalGrasimi: 1,8g din care saturate 0,25gGlucide: 31,2gZaharuri: 8,4gFibre: 19,8gProteine: 32,4gSare: 0,02g.
Dupa ce a fost taiat carnea sa ramane usoara si chiar dupa ce s-a uscat nu este mult mai inchis la culoare.
Aroma de Ciuperci usoara de nuci confera hribilor o valoare de recunoastere ridicata fara ca gustul sa fie excesiv.
Dar hribii nu sunt doar o incantare culinara.
Hribii fie ca sunt proaspeti sau uscati sunt favoriti in fiecare bucatarie datorita aromelor sale speciale si carnii rezistente la muscaturi.
Pe langa dimensiunile de ambalare 20g 100g si 200g pentru uz privat oferim si ciupercile noastre selectate in unitati mai mari de 500g si 1kg pentru comertul de catering si consumatorii vrac la un pret deosebit de favorabil.
Toata lumea a avut cu siguranta placerea de a savura un fel de mancare de neuitat cu ciuperci.
Se scurg de apa intr-o sita dupa care se folosesc ca si ciupercile proaspete.
O alta caracteristica de calitate a ciupercilor noastre este certificarea organica (organism de inspectie organica: DE-ÖKO-006).
hribi bio este una dintre cele mai populare si nobile Ciuperci comestibile din Europa.
Ciupercile noastre sunt cautate de colectionari cu experienta in padurile strict controlate si apoi taiate in felii care sunt apoi uscate usor.
Dupa uscare ciupercile sunt alese din nou pentru a asigura cea mai buna calitate.
Se pun ciupercile intr-un vas peste care se toarna apa la 100 grade celsius unde sa lasa 30 pana la 60 minute