Descriere - Aceste Ciuperci in saramura au un gust deosebit si beneficii maxime pentru organism.
Utilizare - Se scurg de saramura si se folosesc la diferite mancaruri, ciorbe sau supe crema.
- Alegeti sa dati gust bun preparatelor dvs adaugand cateva Ciuperci in saramura.
- Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in cel mult 3-4 zile.
. **=Valoarea salinitatii in produsul scurs. *=Ingredient provenit din agricultura ecologica certificata.
- Valori nutritionale/100g: valoare energetica: 59 kJ/14 kKal, grasimi 0 g, carbohidrati 2,4 g din care zaharuri <1,3 g proteine 1,1 g, fibre 1,9 g, sare 0,5** g.
- Produs fabricat in Spania.
Continut - Un borcan contine 310 g de Ciuperci shiitake in saramura Antons, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: Ciuperci Shiitake*, apa, sare.
Proprietati - shiitake este o ciuperca originara din Japonia, China si alte regiuni asiatice si este cea mai cultivata ciuperca medicinala din intreaga lume.
- Este o excelenta sursa de substante hranitoare precum minerale si aminoacizi (dintre care mai mult de 40% sunt esentiali: Arginina, Lizina, Histidina).
- Un produs realizat fara OMG, fara arome artificiale, fara conservanti sau coloranti, fara zahar alb, lactoza si fara gluten.
- Ciupercile shiitake reprezinta o sursa bogata de vitamine, beta glucani si fier, avand o capacitate antioxidanta ridicata.
- Atent selectionate si culese cand sunt proaspete, ele sunt conservate rapid la temperaturi inalte, pentru a se pastra toti nutrientii.
Descriere - Aceste Ciuperci in saramura au un gust deosebit si beneficii maxime pentru organism