Clorofila Lichida 500 ML, Health Nutrition Descriere: Clorofila (în limba greacă cloros însemnând verde) este un pigment de culoare verde, esențial în procesul de fotosinteză, prin intermediul acesteia având loc transformarea energiei luminoase în energie chimică.
Cantitate: 500 ml.
Este de preferat să se bea sucul cu jumătate de oră înainte de masă.
Acest produs nu este conceput pentru a fi folosit la bebeluşi.
Copii sub 16 ani: 10 ml pe zi.
Mod de utilizare: Adulţi: 20 ml pe zi.
Clorofila ajută la eliminarea kilogramelor în plus.
Clorofila contracarează efectele radiațiilor 5.
Clorofila menține sănătatea tractului digestiv 4.
Clorofila întărește sistemul imunitar 3.
Efecte: Clorofila oxigenează și detoxifică organismul 2.
De asemenea, un suc sau un shake cu clorofilă ajută la reducerea retenției de lichide din corp.
Clorofila ajută la eliminarea kilogramelor în plus Sucul de clorofilă ajută la eliminarea kilogramelor în exces deoarece conține multe fibre, care deoarece sunt digerate mai mult timp de organism ;i oferă senzația de sațietate. 5.
Tocmai de aceea Clorofila se poate utiliza ca supliment alimentar pentru a neutraliza efectele secundare ale radioterapiei și inclusiv a chimioterapiei, în cazul pacienților cu cancer.
Clorofila contracarează efectele radiațiilor S-a demonstrat faptul că un consum adecvat de clorofilă poate ajuta la prevenirea efectelor nocive ale expunerii la radiații. 4. În cazul în care suferiți de diverculită, Clorofila este recomandată deoarece este un cicatrizant progresiv care are efect astringent, ceea ce o recomandă ca un adevărat „deodorant” stomacal.
Clorofila menține sănătatea tractului digestiv Clorofila ajută la menținerea bacteriilor sănătoase din flora intestinală, prevenind astfel diverse tulburări digestive. 3.
Unele bacterii anaerobe nu se dezvoltă în prezența oxigenului pe care îl aduce Clorofila în organism.
Clorofila întărește sistemul imunitar Procesul de curățare și de alcalinizare pe care îl produce Clorofila în organism ajută la stimularea sistemului imunitar. 2. Iată care sunt beneficiile de a avea un organism bine oxigenat: crește nivelul de energie, se îmbunătățește memoria, se reduce presiunea sanguină, se reduce apariția varicelor și a celulitei, se îmbunătățesc nivelele de glucoză, ameliorându-se diabetul, se previne apariția cancerului.
Datorită faptului că principala funcție a hemoglobinei este transportul oxigenului, dacă acesta crește, celulele vor fi oxigenate mai bine și, în consecință, toate organele, dar mai ales inima, vor beneficia de pe urma acestuia.
Clorofila oxigenează și detoxifică organismul Consumul regulat de clorofilă contribuie la oxigenarea sângelui și stimulează producerea de hemoglobină. 1.
Moleculele responsabile de culoarea roșie a sângelui și de transportul oxigenului, cunoscute sub denumirea de hemoglobină, au o structură foarte similară cu cea a clorofilei, cu excepția atomului central: în hemoglobină acesta este compus în principal din fier, iar în clorofilă din magneziu, tocmai de aceea Clorofila este denumită pe bună dreptate ca fiind “sângele verde”.
Beneficiile clorofilei pentru sănătate: O curiozitate despre clorofilă este aceea că structura sa moleculară se aseamănă mult cu cea a sângelui.
Ingrediente: Clorofila lichida obtinuta din frunzele de Lucerna (Medicago sativa) si din frunzele de dud (Morus alba L.), apa de mare filtrata pentru a reconstitui densitatea, glicerina, xantan, aroma naturala de menta.
Printre minunatele beneficii ale clorofilei, se include și contracararea efectelor nocive cauzate de expunerea la radiații. În plus, Clorofila are proprietăți de stimulare a sistemului imunitar și are capacitatea de alcalinizare a corpului, ceea ce ajută la prevenirea diverselor boli, inclusiv a cancerului. Beneficiile clorofilei sunt în principal relaționate cu capacitatea sa de a detoxifia organismul și de a oxigena sângele.
Clorofila Lichida 500 ML, Health Nutrition Descriere: Clorofila (în limba greacă cloros însemnând verde) este un pigment de culoare verde, esențial în procesul de fotosinteză, prin intermediul acesteia având loc transformarea energiei luminoase în energie chimică