Coș Bokashi Organko 2 pentru compostarea resturilor organice, 9.6 L, 1 kg accelerator de compost, Crem | Bokashi Coșul Bokashi Organko 2 permite colectarea separată a resturilor organice în spatiile de interior și transformarea lor în bază pentru compost, fără miros neplăcut și cu un efort minim.
Culoare: Crem, interior negru  
Producător: Bokashi.
Fabricat in UE.
Material: plastic reciclat, reciclabil, se poaet spăla în mașina de spălat vase.
Nu se va expune în lumina directă a soarelui.  
Capacitate: 9.6 L Dimensiuni: ɸ:233 x H:323 mm Greutate: 3.1 kg Depozitare: în interior, la temperatura camerei.
Este recomandat să îl scurgeți din Coș la fiecare 2-3 zile.
Sub formă nediluată, este o soluție naturală pentru curățarea canalelor de scurgere sau a foselor septice, iar diluat cu apă (1:200 (1 dcl lichid la 20 l apă) devine un îngrășământ organic pentru udarea plantelor din grădina sau din interior.  
Reducerea volumului de resturi organice din gospodărie cu cel puțin 25% În urma procesului de fermentație și a tasării resturilor, în compartimentul de jos al coșului se colectează lichidul bokashi.
Sau se poate depozita în recipientele speciale de compostare din zona în care locuiți.  
La finalul acestei perioade, baza de resturi obținută se poate îngropa în sol, unde va trece printr-un proces de descompunere aerobă și se va transformă în pământ fertil în care se poate planta, se poate adaugă într-o ladă de compost, contribuind la procesul de compostare sau se poate plasa într-o jardinieră sau în ghivece de dimensiuni mai mari, amestecându-se cu substrat.
Atunci când coșul s-a umplut, se închide și se lasă cel puțin 14 zile să fermenteze.
Resturile organice întră intr-un proces natural de fermentare (deci nu putrezesc) cu ajutorul acceleratorului de compostare care permite păstrarea nutrienților necesari pentru îmbogățirea solului.  
Folosirea resturilor organice ca bază de compost pentru grădină sau pentru plantele din balcon.
Resturile se pot colecta în același Coș în toată perioada necesară pentru a se umple (chiar și perioade îndelungate).
Bucățile mai mari se vor tăia în bucăți mici.
Resturile organice se adaugă în Coș în straturi, la fiecare 5 cm presărând 20 ml de accelerator de compostare. În coșul Bokashi se poate adăuga o gamă largă de resturi precum: fructe și legume, mâncare gătită, carne, oase de mici dimensiuni, lactate solide, pește, produse de patiserie, paste, pâine, zaț de cafea, flori ofilite.  
Beneficiile utilizării: Colectarea selectivă a resturilor organice fără a fi necesari saci de gunoi.
Coșul folosește metoda bokashi, un sistem de compostare a resturilor organice bazat pe fermentare în mediu anaerob, realizat cu ajutorul acestui recipient cu două compartimente interne și microorganismelor benefice prezente în acceleratorul de compost.  
Produsul contine: 1 coș, 1 kg accelerator de compost sub formă de tărâțe și accesorii suplimentare (capac, placă pentru presare, recipient de dozare, dop, curea, manual cu instructiuni de utilizare).
Acest model are un aspect elegant, pentru a răspunde rigorilor estetice ale amenajărilor moderne de interior, și este recompensat cu Red Dot Design Award.
Coș Bokashi Organko 2 pentru compostarea resturilor organice, 9.6 L, 1 kg accelerator de compost, Crem | Bokashi Coșul Bokashi Organko 2 permite colectarea separată a resturilor organice în spatiile de interior și transformarea lor în bază pentru compost, fără miros neplăcut și cu un efort minim