Coacaze Negre Uscate Bio contin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B.
A se pastra intr-un loc uscat..
Potasiul stabilizeaza presiunea sanguina, fibrele previn constipatia, vitamina C intareste sistemul imunitar, vitamina B6 este necesara pentru regenerarea celulelor cutanate, magneziul participa direct la transmiterea impulsurilor nervoase si la productia de energie, fierul este esential pentru formarea celulelor rosii, iar calciul este important pentru oase si dinti puternici.
Fructele contin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B: B₃,B₅,B₆,B₉, acizi organici (citric, malic), pectine, zaharuri, antociani, ulei gras, terpene, flavonoide (miricetol, cvercetol, carnferol), pectine, calciu, mangan, magneziu, minerale, fier, potasiu, fosfor, vitamina PP si fibre.
Coacazele Negre contin un numar impresionant de minerale si vitamine, intre care vitamina C intr-o forma care se dovedeste a fi cea mai stabila dintre toate fructele, rezistand la caldura si oxidare.
Au efect aperitiv, digestiv, tonic, laxativ, diuretic, astringent.
Coacaze Negre Uscate Bio contin aproximativ 150 mg% vitamina C, vitamine din complexul B