Angelli cu aromă de piersică este o băutură care se înscrie în categoria cocktailurilor. În ceea ce privește combinarea acestui aperitiv cu arta culinară Cocktail Angelli cu aromă de piersică este un acompaniament perfect pentru preparatele mediteraneene dar și pentru carnea albă..
De asemenea este indicat să fie servit la temperaturi aflate între 8-10 ° C.
Pentru ca aromele sale și gustul intens să fie intensificate este recomandat a se servi însoțit de gheață și lămâie.
Acest Cocktail românesc cu aromă de piersică prezintă un profil aromatic îndrăzneț căci scoate la iveală arome florale împletite cu arome intense de piersici proaspete.
Compania a dispus de o fabrică proprie situată în București construită în 1999 cu capacitatea de producție de peste 80.000 de sticle pe zi.
Compania a fost înființată în 1994 sub numele de Astese Production SRL.
SC Angelli Spumante &
Aperitive SRL este unul din cei mai importanți comercianți de băuturi alcoolice din România deținător al mărcii Angelli lider pe piața de vin spumant și a aperitivelor.
Cocktail Angelli cu aromă de piersică își are originea în România țară a cărei producție de cocktailuri cu suc de fructe este renumită.
Este produs din vin spumant cu o concentrație alcoolică foarte scăzută și suc natural de piersici.
Angelli cu aromă de piersică este o băutură care se înscrie în categoria cocktailurilor