Ideea imbinarii a doua domenii - cel al vinurilor si cel al cocktailurilor - in scopul crearii unor amestecuri noi si deosebite a fost provocarea initiala a acestei carti, scrise pentru cei doritori sa invete fiecare nuanta a lumii bauturilor combinate.
El combina pasiunea pentru filme cu cea pentru scris si gatit..
Davide Manzoni este absolvent de Cinematografie la Universitatea Catolica din Brescia.
Din 1986 colaboreaza cu diferite institutii in Bergamo si in zonele din apropiere.
Organizeaza numeroase cursuri de formare pentru barmani, aplicand metoda freestyle si tehnici cafe.
Gianfranco Di Niso este barman profesionist si castigator al unor competitii nationale si internationale.
Lucreaza cu mari agentii de publicitate, realizand numeroase campanii de promovare pentru firme si organizatii recunoscute in toata lumea.
Fabio Petroni este un fotograf profesionist, care a colaborat cu personalitati de top din domeniu si este specializat in fotografie portret si natura statica.
Veti descoperi cum sa preparati rapid si usor bauturi ametitor de delicioase, care vor starni admiratia ori invidia celor care vor avea onoarea de a le degusta.
In acelasi timp, aceasta promite o plimbare savuroasa printre retete clasice reinventate si Cocktailuri contemporane, mestesugit combinate cu vermut si vinurile ademenitoare din sortimente speciale precum Sherry, Marsala, Madeira, Samos si Porto.
Multumita creativitatii si indelungatei experimentari in domeniu ale lui Gianfranco Di Niso, alaturi de barmani profesionisti si gratie fotografiilor minunat realizate de maestrul in fotografie Fabio Petroni, aceasta carte ofera o colectie rara de retete originale de cocktailuri.
Ideea imbinarii a doua domenii - cel al vinurilor si cel al cocktailurilor - in scopul crearii unor amestecuri noi si deosebite a fost provocarea initiala a acestei carti, scrise pentru cei doritori sa invete fiecare nuanta a lumii bauturilor combinate