Descriere YEO:
Pe YEO găsești Codul muncii comentat ed.2 - de la Marius-Catalin Predut, în categoria Drept.
Indiferent de nevoile tale, Codul muncii comentat ed.2 - Marius-Catalin Predut din categoria Drept îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 85.02 Lei
Caracteristicile produsului Codul muncii comentat ed.2 -
- Brand: Marius-Catalin Predut
- Categoria: Drept
- Magazin: libris.ro
- Ultima actualizare: 10-11-2023 01:22:37
Comandă Codul muncii comentat ed.2 - Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Codul muncii comentat ed.2 - de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Codul muncii -
comentat. Editia a II-a, completata si revizuita Protectia datelor personale. Telemunca, munca virtuala si alte forme de munca
Codul muncii comentat, editia a II-a, mult completata si revizuita, are in vedere analizarea relatiilor de munca sub influenta si in contextul evolutiei tehnologiilor informationale si de comunicatii, a digitalizarii sistemelor de administrare a resurselor umane, precum si a digitalizarii si automatizarii proceselor de productie a bunurilor si serviciilor, al noii revolutii industriale, Industria 4.0. Aceasta noua editie expune detaliat, intr-o singura abordare organica, cercetarea clasica a textelor Codului
muncii, coroborate cu legislatia conexa, si, totodata, analiza actuala a transformarilor (dezvoltarilor) succesive a raporturilor de munca si a relationarii intre lucratori si angajatori. Astfel, de la „simplul” drept al lucratorilor la protectia datelor cu caracter personal, prin adoptarea noilor reglementari, lucrarea trateaza o noua serie de principii specifice, particulare in acest domeniu, dar si o noua categorie de drepturi si obligatii reciproce, distincte de cele existente pana in prezent. Pornind de la prestarea muncii la domiciliu, sub influenta tehnicilor actuale de procesare, de transmitere si stocare a datelor si informatiilor, noile reglementari legislative ofera alternativa desfasurarii activitatilor in regim de telemunca (teleworking sau telecommuting), a muncii virtuale in general. De asemenea, flexicuritatea pietei muncii, pe langa contractul-tip de munca, reclama incheierea si a altor tipuri de contracte de munca, nestandardizate, la fel de serioase, cum a fi contractul de munca „on-call” sau contractul de „job-sharing”. Mai mult ca oricand, toate aceste aspecte creeaza o simbioza fireasca si necesara, intre uman si artificial, intre creativitate si automatizare, intre clasic si modern, ca mijloc si scop al derularii, reciproc avantajoase, a raporturilor de munca. Asemanator editiei anterioare, lucrarea de fata este un bine-venit instrument de studiu si de lucru destinat, in primul rand, practicienilor (avocati, juristi, magistrati, consilieri juridici si de resurse umane), dar si studentilor, angajatorilor si lucratorilor.