Zsolt Benzar foloseste cu succes de cativa ani buni tehnica de pescuit cu viermusi colati, atat pe ape curgatoare cat ti ape statatoare, iar acum s-a finalizat si produsul care-i poarta numele, produs ce este amestecul a doua substante poroase de inalta calitate.
PONT: Daca ne pudram palma cu faina de malai atunci viermusii colati se vor lipi mai putin de mana noastra, astfel si alcatuirea de bulgari va fi mai usoara! Cantitate: 200ml.
Scopul final este ca toti viermusii sa se poata forma intr-un bulgare mare.
Bineinteles, daca simtim ca nu sunt colati cum trebuie, atunci prin adaugare de putin Colant putem corecta situatia.
Daca am facut totul cum trebuie, atunci in cateva minute suntem gata, iar viermusii gata colati pot fi luati in mana.
Daca dorim sa-i colam cu pietris spalat, pentru ingreunare, atunci pietrisul trebuie adaugat inainte de colare, inainte de presarea viermusilor.
Iar in final, foarte important: Sa-i tasam bine la fundul recipientului, ca sa eliminam aerul dintre viermusi pentru ca ei sa se lipeasca unul de celalalt.
Dupa asta aspersam foarte putina apa, dupa care ii amestecam din nou.
Ca prima faza, pudram bine viermusii deja curatati, dupa care ii scuturam bine in recipientul in care se afla, astfel ca fiecare viremus sa fie bine acoperit cu colant.
Cel mai bine este, ca dupa ce trec viermusii prin sita, sa fie spalati, dupa care uscati intr-un prosop.
In momentul utilizarii sa ne asiguram, ca viermusii sa fie curati, fara rumegus sau alte materiale, caci astfel vom atinge o colare cat mai perfecta.
Poate fi gasit pe rafturile magazinelor intr-o cutie de 200 ml, practica, cu capac cu surub.
Zsolt Benzar foloseste cu succes de cativa ani buni tehnica de pescuit cu viermusi colati, atat pe ape curgatoare cat ti ape statatoare, iar acum s-a finalizat si produsul care-i poarta numele, produs ce este amestecul a doua substante poroase de inalta calitate