Comunicarea guvernamentala din Romania prin intermediul retelelor sociale.
Ea isi poate gasi utilitatea la nivelul institutiilor publice pentru ca ofera o serie de recomandari in ceea ce priveste imbunatatirea comunicarii prin intermediul retelelor sociale, insa poate fi utilizata, la fel de bine, in procesul de predare academic..
Cartea de fata surprinde o imagine detaliata privind modul in care cinci institutii publice din Romania comunica prin intermediul Facebook si ofera recomandari si solutii pentru profesionalizarea comunicarii.
Cetatenii au posibilitatea de a se implica, prin intermediul retelelor sociale, chiar si in procesul decizional, iar toata aceasta evolutie tehnologica genereaza asteptari mai ridicate din partea acestora.
Astfel, datorita schimbarilor tehnologice, si anume trecerea de la Comunicarea unidirectionala, de tip Web 1.0, la Comunicarea bidirectionala, de tip Web 2.0, relatia dintre cetateni si autoritati se transforma.
Sa fii prezent unde este si publicul tau reprezinta o necesitate, nu o recomandare Retelele sociale au capacitatea de a crea punti intre autoritati si cetateni, de a genera incredere intre cele doua parti si de a contribui la dezvoltarea si consolidarea democratiei.
Comunicarea guvernamentala din Romania prin intermediul retelelor sociale