Garam Masala este un amestec de condimente măcinate utilizat în nordul Indiei și în bucătăriile altor state din sudul Asiei, folosit uneori și în combinație cu alte condimente.
Se potrivește și cu iaurtul de soia.
Condiment delicios și foarte aromat care se adaugă la sfârșitul gătitului, în special legume, orez și sosuri.
Mod de folosire: Acest Condiment se poate folosi la sosuri și preparate indiene, dar nu numai. . *ingredient certificat ecologic.
Ingrediente: cimbru de grădina*, rozmarin*, oregano*, busuioc*, cimbru* (15%), măghiran*, salvie* și lavandă* în proporții variabile.
Combinația de condimente variază foarte mult de la o regiune la altă, însă rețeta tipică este: boabe de piper negru și alb, cuișoare, scorțișoară, semințe de chimen negru și alb, păstăi de cardamon negru și verde..
Garam Masala este un amestec de condimente măcinate utilizat în nordul Indiei și în bucătăriile altor state din sudul Asiei, folosit uneori și în combinație cu alte condimente