Un cognac obtinut doar din soiul Ugni Blanc maturat timp de 25 ani in alambicuri de Charante.
In portofoliul Casei Lheraud se regasesc produse familiare de tipul VS, VSOP si XO, alaturi de editii premium rare, motiv pentru care casa Lheraud este considerata drept una dintre cele mai sofisticate din lume, fiind preferata caselor regale si a restaurantelor de lux..
Productia de coniacuri se realizeaza si in zilele noastre prin metode traditionale pentru a pastra autenticitatea licorilor, materia prima trece printr-un proces de dubla distilare iar gustul ramane astfel cel natural.
Casa de Cognac Lheraud este localizata in districtul Petite Champagne, in aproprierea orasului Cognac, acolo unde Alexander Lheraud incepe, la sfarsitul secolului XVII, sa cultive struguri din soiurile Folle Blanche, Ugni Blanc si Colombard.
Este o bautura menita a fi servita drept digestiv la temperaturi de 20-25 grade Celsius.
Are un miros elegant de nuci prajite si tutun, iar gustul releva arome de crema de zahar ars, citrice si vanilie.
Un cognac obtinut doar din soiul Ugni Blanc maturat timp de 25 ani in alambicuri de Charante