Ai crescut alături de un părinte toxic care ți-a anihilat copilăria și care te-a zdrobit prin violența sa, vizibilă sau invizibilă? Un părinte care, în loc de afecţiunea necesară pentru a creşte armonios, te-a terorizat, care a repetat, la nesfârşit, că nu ești bun de nimic, a cărui violenţă, psihologică şi, nu rareori, fizică, te-a făcut să trăieşti într-o frică permanentă?Ideea că propriul părinte a căutat să te distrugă este cumplită.
Este autoarea cărților:– 
Gândesc prea mult: cum să îți gestionezi fluxul neîntrerupt de gânduri– 
Cu cât ești mai inteligent, cu atât ești mai ușor de manipulat– Scapă de manipulatori – există soluții!– 
Copilul meu gândește prea mult: cum să-ți înțelegi și să-ți ajuți copilul hipersensibil, hiperemotiv și hiperempati.
Conferențiază în țări de pe toate continentele, iar cărțile sale au fost publicate în Asia, SUA și Europa, fiind vândute într-un număr impresionant de exemplare.
Sfaturile, mărturiile și situațiile concrete pe care le prezintă te vor ajuta să scapi de relațiile toxice care ți-au dominat viața, având în acest fel șansa de a te elibera de tiparele comportamentale negative și de a descoperi o lume a încrederii în sine, a iubirii, înțelegerii și respectului reciproc.
Despre autorChristel Petitcollin este coach și formator specializat în abordarea și consilierea persoanelor hipersensibile, pe care le ajută să își dezvolte potențialul.
La vinovăția pe care o simți pentru că te-ai lăsat manipulat se adaugă întrebarea obsedantă cum de a fost posibil așa ceva – de unde teama că ți s-ar putea întâmpla din nou.
Care sunt riscurile când ai un părinte manipulator? Cu ce sechele poți rămâne? Cum poate acționa părintele sănătos pentru a-și proteja copilul de un părinte toxic, în așteptarea unei conștientizări colective asupra unui asemenea fenomen?În această remarcabilă lucrare de dezvoltare personală, Christel Petitcollin te ghidează pe calea dificilă a reconstrucției, redându-ți speranța și ajutându-te să îți vindeci rănile profunde.
Ai crescut alături de un părinte toxic care ți-a anihilat copilăria și care te-a zdrobit prin violența sa, vizibilă sau invizibilă? Un părinte care, în loc de afecţiunea necesară pentru a creşte armonios, te-a terorizat, care a repetat, la nesfârşit, că nu ești bun de nimic, a cărui violenţă, psihologică şi, nu rareori, fizică, te-a făcut să trăieşti într-o frică permanentă?Ideea că propriul părinte a căutat să te distrugă este cumplită