Michael Roy si Serban Damboviceanu au pornit afacerea in anul 2005, avand o pasiune pentru podgoriile romanesti si istorie.
Asocieri gastronomice: carne rosie, branzeturi maturate..
Temperatura de servire: 18 C.
Gustul: suculent, plin si corpolent, cu tanini rotunzi si echilibrati, si de o senzatie finala prelunga, dulceaga si fructata.
Arome intense, de fructe negre de padure coapte ai rascoapte, vanilie, cedru si cacao.
Culoare : Rosu cu reflexii violete.
Laurent Pfeffer este oenologul profesionist al cramei Corcova care a studiat timp de 4 ani la Bordeaux.
Cuvee Boheme este un vin Rosu unde strugurii sunt recoltati in septembrie, fermentatie la o temperatura controlata 5 zile de macerare pre-fermentare pentru extragerea aromelor.
Maturarea are loc in butoaie de stejar frantuzesc si timp de 12 luni in butoaie de inox.
Aceasta s-a transformat treptat intr-o pasiune pentru a crea vinul perfect.
Michael Roy si Serban Damboviceanu au pornit afacerea in anul 2005, avand o pasiune pentru podgoriile romanesti si istorie