Michael Roy si Serban Damboviceanu au pornit afacerea in anul 2005, avand o pasiune pentru podgoriile romanesti si istorie.
Aceasta s-a transformat treptat intr-o pasiune pentru a crea vinul perfect.
Asocieri gastronomice: carnuri rosii, vanat si sosuri condimentate..
Temperatura de servire: 18-20 C.
Pe palat bine structurat cu un final de paine prajita.
Arome puternice, condimentate cu note de cuisoare, ciocolata si fructe de padure negre.
Culoare: rosu- intens cu reflexii violete.
Cuvee Syrah un vin Rosu unde strugurii sunt recoltati in septembrie, fermentatie in cisterne pe drojdii pre si post fermentare pentru extragerea taininilor dupa care maturarea in butoaie de stejar timp de 9 luni .
Laurent Pfeffer este oenologul profesionist al cramei Corcova care a studiat timp de 4 ani la Bordeaux.
Michael Roy si Serban Damboviceanu au pornit afacerea in anul 2005, avand o pasiune pentru podgoriile romanesti si istorie.
Aceasta s-a transformat treptat intr-o pasiune pentru a crea vinul perfect