Otel Inoxidabil 18/10 Potrivit pentru toate sursele de incalzire Se poate spala la masina de spalat vase Suprafata slefuita cu banda lucioasa de protectie Manere solide cu fixare multipla pe suprafata oalei nu se incalzesc Rezistenta la aciditate Fundul de tip sandwich (otel inoxidabil/aluminiu/otel cromat) combina proprietatea de distributie a caldurii a aluminiului cu proprietatile de durabilitate si magnetice ale otelului inoxidabil pentru a permite gatirea prin inductie Toate capacele sunt fabricate din otel inoxidabil 08 mm cu orificii de eliberare abur Grosime 0.7 mm Instructiuni de intretinere pentru oale si tigai din inox Grupuri: Profi Line Kitchen Line Budget Line &
Icirc;naintea primei utilizari Verificati daca oala sau tigaia prezinta defectiuni.
Pentru a obtine un luciu de durata utilizati produsele de curatare a vaselor din inox disponibile in comert.
Mizeria rezistenta poate fi indepartata cu ajutorul sucului dintr-o jumatate de lamaie sau a unei solutii preparate din 9 parti apa fierbinte si 1 parte otet de curatare.
De obicei acestea pot fi indepartate cu ajutorul unui burete si cu detergent.
Daca spalati oalele din inox intr-o masina de spalat vase se pot forma depozite de calciu pe partea inferioara a acestora.
Pentru a evita formarea urmelor stergeti oalele si tigaile imediat dupa spalare.
Petele mai mari sau mai rezistente pot necesita inmuierea.
Nu puneti niciodata o oala sau tigaie fierbinte in apa rece. &
Icirc;ntretinere Dupa gatit curatati imediat oalele si tigaile cu o perie sau un burete si un detergent disponibil in comert.
Decolorarea patarea pierderea luciului sau punctele de corodare nu reprezinta cauza de reclamatie sau returnare potrivit garantiei.
Va rugam sa respectati instructiunile de utilizare ale producatorului masinii de gatit.
Evitati tragerea si deplasarea oalelor si tigailor din inox pe suprafata de gatit - acest lucru poate deteriora suprafata.
Instructiuni generale Atunci cand utilizati masini de gatit cu suprafete ceramice verificati daca partea inferioara a oalei si suprafata de gatit nu prezinta reziduuri sau defectiuni intrucat si cele mai mici impuritati pot zgaria aceasta suprafata.
Nu permiteti supraincalzirea oalei.
Repetati procedura de trei ori. &
Icirc;nainte de prima utilizare ungeti oala sau tigaia cu putin ulei si apoi fierbeti apa in vas. &
Icirc;ndepartati toate ambalajele si foliile de protectie (daca este aplicabil).
Daca remarcati o defectiune contactati imediat furnizorul dumneavoastra si NU utilizati produsul.
Otel Inoxidabil 18/10 Potrivit pentru toate sursele de incalzire Se poate spala la masina de spalat vase Suprafata slefuita cu banda lucioasa de protectie Manere solide cu fixare multipla pe suprafata oalei nu se incalzesc Rezistenta la aciditate Fundul de tip sandwich (otel inoxidabil/aluminiu/otel cromat) combina proprietatea de distributie a caldurii a aluminiului cu proprietatile de durabilitate si magnetice ale otelului inoxidabil pentru a permite gatirea prin inductie Toate capacele sunt fabricate din otel inoxidabil 08 mm cu orificii de eliberare abur Grosime 0.7 mm Instructiuni de intretinere pentru oale si tigai din inox Grupuri: Profi Line Kitchen Line Budget Line &
Icirc;naintea primei utilizari Verificati daca oala sau tigaia prezinta defectiuni