Descriere - Aceasta Crema cu aspect si consistenta unei smantani este ideala pentru retetele cu specific asiatic (sosuri, super) dar nu doar pentru ele.
- Smantana cremoasa 100% din nuca de cocos, rapid si usor de utilizat, fara alti aditivi.
- Se poate folosi de asemenea la patiserie, deserturi, etc.
Proprietati - Este un produs cremos si aromat, ideal pentru sosuri.
- Crema de Cocos contine grasimi sanatoase si nutritive.
Continut - O cutie contine 400 ml de Crema de cocos, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: cocos*, *din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: energie: 899/218 kj/kcal, grasimi: 22g din care saturate 20g, carbohidrati: 2.6g din care zaharuri 1.5g, fibre: <1g, proteine: 2g, saruri: 0.02g.
- Tara de origine: Sri Lanka.
Consum - Crema de Cocos poate fi folosita la prajituri, rulade, poate inlocui branza de tip mascarpone.
- Puteti utiliza Crema de Cocos pentru ingrosarea sosurilor.
- Adaugati Crema de Cocos la preparatele vegetariene, cu orez sau alte cereale pentru un plus de savoare.
.
Descriere - Aceasta Crema cu aspect si consistenta unei smantani este ideala pentru retetele cu specific asiatic (sosuri, super) dar nu doar pentru ele.
- Smantana cremoasa 100% din nuca de cocos, rapid si usor de utilizat, fara alti aditivi.
- Se poate folosi de asemenea la patiserie, deserturi, etc.
Proprietati - Este un produs cremos si aromat, ideal pentru sosuri.
- Crema de Cocos contine grasimi sanatoase si nutritive.
Continut - O cutie contine 400 ml de Crema de cocos, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: cocos*, *din agricultura ecologica.
- Valori nutritionale/100g: energie: 899/218 kj/kcal, grasimi: 22g din care saturate 20g, carbohidrati: 2.6g din care zaharuri 1.5g, fibre: <1g, proteine: 2g, saruri: 0.02g.
- Tara de origine: Sri Lanka.
Consum - Crema de Cocos poate fi folosita la prajituri, rulade, poate inlocui branza de tip mascarpone.
- Puteti utiliza Crema de Cocos pentru ingrosarea sosurilor.
- Adaugati Crema de Cocos la preparatele vegetariene, cu orez sau alte cereale pentru un plus de savoare.