Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor datorita nutrientilor pe care ii contin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti).
Hidratarea in profunzime a pielii este in acelasi timp cea mai buna solutie in prevenirea aparitiei ridurilor.
Utilizare: Se aplica zilnic pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere, masand usor prin miscari circulare pentru a ajuta absorbtia cremei. .
Mierea de albine are proprietatea de a retine si a pastra apa din piele, iar laptisorul de matca hraneste pielea datorita nutrientilor pe care ii contine.
Studiile clinice ale extractul de Caesalpinia Spinosa arata ca este un complex activ natural care asigura hidratarea imediata, in profunzime si de durata a pielii printr-o matrice exclusiva 3D: capteaza, retine si asimileaza apa.
Efectele sunt vizibile: pielea devine catifelata, fina, cu un aspect proaspat si sanatos.
CREMA este o excelenta baza de machiaj.98% INGREDIENTE DE ORIGINE NATURALAIngrediente active:Miere de slacam BIO Laptisor de matca BIO Extract de Caesalpinia Spinosa Aloe Vera Unt de shea Unt de cacaoCREMA ofera o hidratare in profunzime si o senzatie de confort si prospetime pe toata durata zilei.
APITERRA a dezvoltat o metoda de prelucrare la rece pentru a pastra intacte proprietatile active ale ingredientelor naturale.
Mierea de salcam si laptisorul de matca BIO sunt pure si provin de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Transilvaniei.
Cremele APITERRA au o textura lejera care se absoarbe usor in piele si au un continutul bogat in unt de shea, unt de cacao si uleiuri vegetale care sunt extrem de hranitoare si hidratante pentru piele.
Beneficiile mierii de albine si ale laptisorului de matca asupra pielii sunt cunoscute inca din antichitate: hidrateaza, hranesc, regenereaza, intarzie imbatranirea pielii si aparitia ridurilor datorita nutrientilor pe care ii contin (vitamine, minerale, aminoacizi, acizi grasi si antioxidanti)