O cafea reusita depinde in primul rand de calitatea boabelor de cafea folosite, care poate compensa chiar si o calitate mai scazuta a ustensilelor utilizate pentru preparare.
Prajire Mediu Cofeina Ridicata Aciditate redusa Recomandari de preparare Ibric Espressor Filtru Cafetiera Moka French Press Valori nutritionale Per 100g Energie (kj/kcal) Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Se poate prepara si in varianta Iced Coffee.
Recomandari de servire: Se poate servi ca atare sau indulcita cu zahar si putina frisca.
Pentru varianta Iced Coffee folositi o cantitate mai mare de cafea si adaugati lapte rece.
Mod de preparare: Pentru preparare folositi o lingurita de cafea.
Ingrediente: cafea boabe 100% Arabica.
Prajire de nivel mediu, ceea ce asigura cafelei o corpolenta complexa.
Prezinta o aciditate placuta, fiind ideala pentru a fi consumata dimineata la micul dejun.
O cafea inalt calitativa este Java D\'Oro, realizata din boabe de cafea 100% Arabica, ce se remarca prin notele de ciocolata si fructe.
O cafea reusita depinde in primul rand de calitatea boabelor de cafea folosite, care poate compensa chiar si o calitate mai scazuta a ustensilelor utilizate pentru preparare