Antioxidant natural, uleiul de floarea-soarelui este bogat in acizi grasi polinesaturati (acid linoleic) esentiali, de tip omega-6 si in vitamina E.
Uleiul de floarea-soarelui linoleic este obtinut prin procedee fizice: o singura presare si filtrare a semintelor de floarea-soarelui obtinute din agricultura biologica.
Aceasta metoda permite obtinerea unui ulei mai delicat si neutru, ideal pentru cei care consuma pentru prima data ulei de floarea-soarelui.
Ingrediente: ulei de floarea soarelui*.*provenit din agricultura ecologica.
Utilizare: Ideal pentru asezonarea orezului si pastelor.
Va recomandam utilizarea uleiului de floarea-soarelui pentru ca este bogat in acizi grasi polinesaturati (acid linoleic) esentiali, de tip omega-6, si in vitamina E.
Este un antioxidant natural.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina..
Apoi este trecut, printr-un flux de abur, la o temperatura controlata.
Antioxidant natural, uleiul de floarea-soarelui este bogat in acizi grasi polinesaturati (acid linoleic) esentiali, de tip omega-6 si in vitamina E.
Uleiul de floarea-soarelui linoleic este obtinut prin procedee fizice: o singura presare si filtrare a semintelor de floarea-soarelui obtinute din agricultura biologica